reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

E Karolla a ubezpieczyłaś już te 5 kilosów z tyłu? Bo jak takie jak JLo to trza o nie dbać ;D

reklama
A i jeszcze pytanie z innej beczki. Muszę kupić odkurzacz dla mojej sister. Jakie polecacie? Chodzi mi o taki zwykły, nie piorące czy z filtrem wodnym. Ja mam Zelmera i OK. Jakieś inne fajne, albo może czegoś unikać?

Zelmera miałam jak mieszkałam z rodzicami, mam i teraz, jest ok. Ale są dosyć duże i ciężkie. Przerobiłam natomiast jescze Boscha i był rewelacyjny - lekki, poręczny i z mega ssaniem:

Taki:
3760qs.jpg

My mamy malutkiego Zelmera i jest super.

A to mój wczorajszy zakup - super kurteczka dla córeczki :) a w zasadzie trzy w jednym - kurteczka z podpiętą bluzą, kurteczka bez bluzy i sama bluza:
kurtka6qy.jpg

bluza2ml.jpg
kurteczka1pz.jpg

Remeny piekny zakup ;)

Blond a to specjalnei dla ciebie sweterek Olci który chciałaś zobaczyć

oraz dzisiejsze zakupy nie mogłam się opanowac a pojechałam po czapeczke
gryzaczek

czapeczka

rybka - zabawka

Remeny kurteczka superowa, no i jaka praktyczna.
Karolla sweterek boski, no a co do grzechotek i innych tego typu bzdetów to cie doskonale rozumiem. Ja kupiłam Igusi na imieninki (hihi przynajmniej byl pretekst) coś takiego:
101643833

100940073

komarek super brzęczy i sie trzesie. Mati zarzyczyl sobie tego typu biedronke na urodziny ;D

Bardzo mi sie podoba sweterek Karolla. Super.
Karola7, kazdy pretekst jest dobry, zeby kupic cos maluchom:) Ja na razie nie szaleje z zabawkami...szaleja babcie i moje kolezanki. A Marcelowi najbardziej do gustu przypadl Ernie, gra na gitarze, spiewa i do tego bardzo sie rusza. Smieszny, ale zajmuje synka, a to najwazniejsze...

60gv1.jpg

reklama
Do góry