reklama
Madzia_S
Matka Polka
Zelmera miałam jak mieszkałam z rodzicami, mam i teraz, jest ok. Ale są dosyć duże i ciężkie. Przerobiłam natomiast jescze Boscha i był rewelacyjny - lekki, poręczny i z mega ssaniem:
Taki:
Taki:
blond
mama dwoch urwiskow
boze jaka sliczna kurteczka ale bedzie irenka slicznie wygladac
karola7
Fanka BB :)
Remeny kurteczka superowa, no i jaka praktyczna.
Karolla sweterek boski, no a co do grzechotek i innych tego typu bzdetów to cie doskonale rozumiem. Ja kupiłam Igusi na imieninki (hihi przynajmniej byl pretekst) coś takiego:
komarek super brzęczy i sie trzesie. Mati zarzyczyl sobie tego typu biedronke na urodziny ;D
Karolla sweterek boski, no a co do grzechotek i innych tego typu bzdetów to cie doskonale rozumiem. Ja kupiłam Igusi na imieninki (hihi przynajmniej byl pretekst) coś takiego:
komarek super brzęczy i sie trzesie. Mati zarzyczyl sobie tego typu biedronke na urodziny ;D
Aska K
Mama Marcelka:)
Bardzo mi sie podoba sweterek Karolla. Super.
Karola7, kazdy pretekst jest dobry, zeby kupic cos maluchom Ja na razie nie szaleje z zabawkami...szaleja babcie i moje kolezanki. A Marcelowi najbardziej do gustu przypadl Ernie, gra na gitarze, spiewa i do tego bardzo sie rusza. Smieszny, ale zajmuje synka, a to najwazniejsze...
Karola7, kazdy pretekst jest dobry, zeby kupic cos maluchom Ja na razie nie szaleje z zabawkami...szaleja babcie i moje kolezanki. A Marcelowi najbardziej do gustu przypadl Ernie, gra na gitarze, spiewa i do tego bardzo sie rusza. Smieszny, ale zajmuje synka, a to najwazniejsze...
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Kurde a ja nie widziałam w sklepach dla dzieci takiego komara a kupiłabym Oliwce
Podziel się: