reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

E Karolla a ubezpieczyłaś już te 5 kilosów z tyłu? Bo jak takie jak JLo to trza o nie dbać ;D

reklama
A i jeszcze pytanie z innej beczki. Muszę kupić odkurzacz dla mojej sister. Jakie polecacie? Chodzi mi o taki zwykły, nie piorące czy z filtrem wodnym. Ja mam Zelmera i OK. Jakieś inne fajne, albo może czegoś unikać?

Zelmera miałam jak mieszkałam z rodzicami, mam i teraz, jest ok. Ale są dosyć duże i ciężkie. Przerobiłam natomiast jescze Boscha i był rewelacyjny - lekki, poręczny i z mega ssaniem:

Taki:
3760qs.jpg

My mamy malutkiego Zelmera i jest super.

A to mój wczorajszy zakup - super kurteczka dla córeczki :) a w zasadzie trzy w jednym - kurteczka z podpiętą bluzą, kurteczka bez bluzy i sama bluza:
kurtka6qy.jpg

bluza2ml.jpg
kurteczka1pz.jpg

Remeny piekny zakup ;)

Blond a to specjalnei dla ciebie sweterek Olci który chciałaś zobaczyć

oraz dzisiejsze zakupy nie mogłam się opanowac a pojechałam po czapeczke
gryzaczek

czapeczka

rybka - zabawka

Remeny kurteczka superowa, no i jaka praktyczna.
Karolla sweterek boski, no a co do grzechotek i innych tego typu bzdetów to cie doskonale rozumiem. Ja kupiłam Igusi na imieninki (hihi przynajmniej byl pretekst) coś takiego:
101643833

100940073

komarek super brzęczy i sie trzesie. Mati zarzyczyl sobie tego typu biedronke na urodziny ;D

Bardzo mi sie podoba sweterek Karolla. Super.
Karola7, kazdy pretekst jest dobry, zeby kupic cos maluchom:) Ja na razie nie szaleje z zabawkami...szaleja babcie i moje kolezanki. A Marcelowi najbardziej do gustu przypadl Ernie, gra na gitarze, spiewa i do tego bardzo sie rusza. Smieszny, ale zajmuje synka, a to najwazniejsze...

60gv1.jpg

reklama
Do góry