reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Piękne zabaweczki... ::) Aż bym sama, echhhh...się pobawiła, bo Marysi nikt zabawkami nie rozpieszcza, zwłaszcza, ze niewiele ją interesują. A szkoda :(. Ciuszki jak zwykle full wypas :).

Aśka
, to mogę ci sprezentować Berta do kompletu z Ernim dla Marcelka  :D. Zawsze bratu mówię, że wygląda jak z Ulicy Sezamkowej ;D ;):
959vh.jpg
sslbiophotobert3pd.gif

reklama
buahahaha Madzia.......... spadłam z krzesła ze śmiechu...Ty to dziewczyno potrafisz rozśmieszyć do łez :) ;D ;D

Karolcie fajowe zakupki :). My dziś kupiliśmy dla Misiaka muzyczny ocean i dziecko zwariowało ze szczęścia :)

No właśnie ciekawa jestem jak się Michałkowi podobało zobaczysz za kilka dni bedzie kopał nóżkami jak się kapnie że dzieki temu jest muzyczka ;)

Remeny kurteczka jest super i jaka praktyczna
Karolla sweterk piękny
i wszystkie zabaweczki
Madzia hehehe ;D ;D ;D nic nie powiem ;D

Magduska pisze:
My dziś kupiliśmy dla Misiaka muzyczny ocean i dziecko zwariowało ze szczęścia :)

hihi u nas dzisiaj to samo :)

fajne zakupki dziewuszki!!! nam się powoli wyczerpuje zapas ciuszków... przechodzimy na 68 cm i mam tylko parę sztuk... czas coś pomyśleć o zakupkach :)

Ja właśnie zrobiłam porządek w ciuszkach powyciągałam wszystko na lato i jestem w szoku ile moje dziecie tego ma :o wiecej niż ja sama
ale chociaż mam teraz z głowy zakupy dla niej na jakiś czas ;)

karolla dziekuje za fotki sweterka jest sliczny zabawki tez
a co do zakupow to u nas pomimo,ze emilka tyle tego ma to dalej sie kupuje wiec karolla ty chyba podobnie co ?tak to jest z naszymi corciami

madzia s to bylo super

karola 7 zabawki tez sliczne

Madzia a dla ciebie nobla za humor.

Szczęściara ja kupiłam na allegro, bo do sklepów z sensownymi zabawkami mam za daleko (na szczęście chyba ;) )

Erni super, ale na Marcelka to ja się napatrzeć nie mogę

reklama
Ja tylko kupuję dla dzieci, siebie zaniedbałam kompletnie :) ostatni zakup to bujaczek dla małej, zobaczymy jak sie sprawdzi, dzisiaj mam go dostać

Do góry