reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Rybka, bardzo zgrabniutki wozeczek. Mnie sie właśnie podobają takie bardziej klasyczne, na niezbyt dużych kołach. Miałam kupic trójkołowca, ale się wystraszyłam, ze jak mi się coś zepsuje, to nie znajde w Polsce serwisu, bo sa sprowadzane z Niemiec. No i zdecydowaliśmy się kupić używany, ale sprawdzony-klasyczny Peg Perego, ze spacerówką. Dzisiaj mi go przywiozą, mam nadzieję, że sie nie zawiodę. No i wypadałoby Małą dzisiaj "wywerandować" przy oknie, bo w przyszłym tygodniu pojedziemy do ośrodka zdrowia, tylko się zastanawiam, czy nie jest za zimno :u nas -2st.

pegperego17pa.jpg

reklama
kacha107 pisze:
Karolla to od ktorego tygodnia wychodzisz z Mala na spacer?bo ja slyszalam ze od 4 mozna werandowac,a od 6 na spacerki...
pierwszy raz byłam w niedziele wiec w 3 tyg! lekarz mówił mi ze jak jest na plusie to mozna wyjsc werandowałam ja 3 razy wczesniej przed wyjsciem!!!

mi w szpitalu powiedzieli że mogę już werandować jak będzie ładnie to nawet przy -5 stopniach, natomiast na spacerek poszliśmy jak mały miał 10 dni...

Ja miałam nie kupować wózka, ale siostra zrobiła nam niespodziankę i kupiła wózek- wersję sportową Mamas&Papas, waży ok.10kg, ma pompowane duże koła (dzięki temu nie wnoszę go na IIIp., tylko wjeżdżem i zjeżdżam (oczywiscie bez dziecka), super lekko sie prowadzi-nawet po śniegu, no i całkiem nieźle pasuje do niego kojec i pokrowiec ze starego wózka (tzn. mozna je bez problemu umocować, jedyny manakment to że kojec i pokrowiec jest granatowy, a wózek czarny). Jego minus to to, że nie da sie przełożyć rączki, ale "darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda"  ;D.

dziewczyny wozki sa sliczne, ale czemu wy wychodzicie tak pozno z dziecmi my juz bylismy na4 dzen a cho,lera to wie moze w polsce inaczej lekarze mowia

My wychodzimy codziennie i jak jest na plusie i bezwietrznie to nawet 2 godzinki potrafimy pospacerować ale tak standardowo to 1,5 godz. chyba że Piotruś włączy wyjca, że chce jeść to szybko się uwijamy do domku. Ale zaczynaliśmy od 30 minut na dworzu a werandowanie od 10 minut ;D i tak po 10 zwiększaliśmy. ;D

Ale słuchajcie juz niedługo wiosna Misia nawet ma odliczanie wiec niedługo nasze spacerki nabiorą tempa i bedzie jeszcze fajniej !

reklama
Do góry