reklama
hmmm no właśnie u mnie już poszły 2 paczki... dlatego od dzisiaj po domu łażę w tetrze po domku a wkładeczki tylko na wyjścia do ludzi...
aha, i chciałam wam powiedzieć żebyście nie kupowały tych wkładek bella w serwisie allegro bo to wychodzi wszędzie po około 12 zł a jak jest promocja to 10,50 zł, otóż znalazłam te wkładki laktacyjne w sieci carrefour i geant w cenie 8,50 a to różnica prawda?
aha, i chciałam wam powiedzieć żebyście nie kupowały tych wkładek bella w serwisie allegro bo to wychodzi wszędzie po około 12 zł a jak jest promocja to 10,50 zł, otóż znalazłam te wkładki laktacyjne w sieci carrefour i geant w cenie 8,50 a to różnica prawda?
dytek
Fanka BB :)
Ja teraz kupiłam w Carrefour wkładki J&J 30szt.+20 gratis za 11,50zł. Myslę że warto. Tym bardziej że mam wrażenie, że te Belli szybciej przeciekają, tak jakby wszystko w nich spływało w dół, nie rozchodziło się po wkałdce. Nie raz miałam poprostu przemoknietą bluzkę jak przesiąkły, a przy J&J czuje tylko lekką wilgoć (a na bluzeczce nie widać).
Może ja też się przeżucę na tetrę w domu,zamiast wkładek, tylko że fizycznie niewiem jak ją założyć ??? Może jakis patent mi sprzedacie?
Może ja też się przeżucę na tetrę w domu,zamiast wkładek, tylko że fizycznie niewiem jak ją założyć ??? Może jakis patent mi sprzedacie?
Madzia_S
Matka Polka
BELLA PRZECIEKA TRAGICZNIE... A Canpol daje mi uczucie podpaski w staniku, i to takiej najgrubszej.Ale skończę tą Bellę i będe testowac Gerbera. Jak się wkurzę, to kupie te wielorazowe z Aventu, bo maja super opinie.
Madzia_S
Matka Polka
Około 46 zł w sklepie. W środku jest bodajże 6 szt. Ale zaraz sprawdzę na Allegro.
Madzia_S
Matka Polka
No Avent na allegro 28 zł-kup teraz, chyba sobie zafunduję.
reklama
dytek pisze:Ja teraz kupiłam w Carrefour wkładki J&J 30szt.+20 gratis za 11,50zł. Myslę że warto. Tym bardziej że mam wrażenie, że te Belli szybciej przeciekają, tak jakby wszystko w nich spływało w dół, nie rozchodziło się po wkałdce. Nie raz miałam poprostu przemoknietą bluzkę jak przesiąkły, a przy J&J czuje tylko lekką wilgoć (a na bluzeczce nie widać).
dytek to może i ja spróbuję te J&J i dłużej mi posłużą?
ja po prostu wkładam jedną złożoną w poprzek i na pół tetrę pod mięciutki stanik, biust trochę bardziej kanciasto wygląda ale za to mam pewność że nic mnie nie zaleje...
Podziel się: