reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Ja już zużyłam 1,5 pudełka wkładek (1 pudełko/50szt.)- także mozna pójść z torbami przez te wkładki ;).

hmmm no właśnie u mnie już poszły 2 paczki... dlatego od dzisiaj po domu łażę w tetrze po domku a wkładeczki tylko na wyjścia do ludzi... :)

aha, i chciałam wam powiedzieć żebyście nie kupowały tych wkładek bella w serwisie allegro bo to wychodzi wszędzie po około 12 zł a jak jest promocja to 10,50 zł, otóż znalazłam te wkładki laktacyjne w sieci carrefour i geant w cenie 8,50 a to różnica prawda? ;)

Ja teraz kupiłam w Carrefour wkładki J&J 30szt.+20 gratis za 11,50zł. Myslę że warto. Tym bardziej że mam wrażenie, że te Belli szybciej przeciekają, tak jakby wszystko w nich spływało w dół, nie rozchodziło się po wkałdce. Nie raz miałam poprostu przemoknietą bluzkę jak przesiąkły, a przy J&J czuje tylko lekką wilgoć (a na bluzeczce nie widać).

Może ja też się przeżucę na tetrę w domu,zamiast wkładek, tylko że fizycznie niewiem jak ją założyć ??? Może jakis patent mi sprzedacie?

BELLA PRZECIEKA TRAGICZNIE... :mad: A Canpol daje mi uczucie podpaski w staniku, i to takiej najgrubszej.Ale skończę tą Bellę i będe testowac Gerbera. Jak się wkurzę, to kupie te wielorazowe z Aventu, bo maja super opinie.

Wkładek Gerbera osobiście odradzam, chyba że na wyjście bo są bardzo cienkie i błyskawicznie przeciekają

reklama
dytek pisze:
Ja teraz kupiłam w Carrefour wkładki J&J 30szt.+20 gratis za 11,50zł. Myslę że warto. Tym bardziej że mam wrażenie, że te Belli szybciej przeciekają, tak jakby wszystko w nich spływało w dół, nie rozchodziło się po wkałdce. Nie raz miałam poprostu przemoknietą bluzkę jak przesiąkły, a przy J&J czuje tylko lekką wilgoć (a na bluzeczce nie widać).

Może ja też się przeżucę na tetrę w domu,zamiast wkładek, tylko że fizycznie niewiem jak ją założyć ??? Może jakis patent mi sprzedacie?

dytek to może i ja spróbuję te J&J i dłużej mi posłużą? :)
ja po prostu wkładam jedną złożoną w poprzek i na pół tetrę pod mięciutki stanik, biust trochę bardziej kanciasto wygląda ale za to mam pewność że nic mnie nie zaleje...

Do góry