reklama
Misia gdybys bliżej mieszkala dałabym ci dwa pudełka moich wkładek które leżą i czekają nie wiem na comisia_q pisze:hmmm no właśnie u mnie już poszły 2 paczki... dlatego od dzisiaj po domu łażę w tetrze po domku a wkładeczki tylko na wyjścia do ludzi...
aha, i chciałam wam powiedzieć żebyście nie kupowały tych wkładek bella w serwisie allegro bo to wychodzi wszędzie po około 12 zł a jak jest promocja to 10,50 zł, otóż znalazłam te wkładki laktacyjne w sieci carrefour i geant w cenie 8,50 a to różnica prawda?
Madzia_S
Matka Polka
Zadziwiające, ale te wózki mają dosyć dobrą opinię. Zwłaszcza wśród nisko mieszkających matek. Dla mnie osobiście wszystkie wózki TAKO to 21 kilowe nisko zawieszone kloce. Pełno tego jeżdzi u nas w dzielnicy, miałam okazję sie przyjrzeć, nie za bardzo mogę zrozumiec powody, dla których mamom sie to podoba. Stabilne to one są, fakt. Terenowe, rzec można. Ale o gustach się nie dyskutuje. Bardzo dużo wypowiedzi na ich temat jest na bb, sporo na forum gazeta.pll.
dytek
Fanka BB :)
Kacha u mnie położna była w 2 tygodniu i już kazała werandować i na spacer. Więc ja chyba gdzieś w 3 tygodniu wyszłam na pierwsze 30min (po 2-krotnym werandowaniu). A na 8 dobę byliśmy jeszcze samochodem na zdjęciu szwów, oczywiście z Paulinką, więc była dodatkowo ok.5 min. na dworze w nosidełku.
reklama
Ja dostałam w prezencie wózek BABYCAR MCITY ze spacerówką, którą się montuje przodem lub tyłem do kierunku jazdy i to mi się bardzo podoba a gondola ma funkcję, że podnosi się dno i jest oparcie więc te mniejsze szkraby, które zaczynają siedzieć nie trzeba od razu do spacerówki eksmitować ;D - jestem bardzi zadowolona tu tylko 1 fotka bo dziecie mi się budzi ;D Waga 13 kg, 6 kołowy przednie koła skrętne z możliwościablokowania ;D
Podziel się: