reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
misia_q pisze:
hmmm no właśnie u mnie już poszły 2 paczki... dlatego od dzisiaj po domu łażę w tetrze po domku a wkładeczki tylko na wyjścia do ludzi... :)

aha, i chciałam wam powiedzieć żebyście nie kupowały tych wkładek bella w serwisie allegro bo to wychodzi wszędzie po około 12 zł a jak jest promocja to 10,50 zł, otóż znalazłam te wkładki laktacyjne w sieci carrefour i geant w cenie 8,50 a to różnica prawda? ;)
Misia gdybys bliżej mieszkala dałabym ci dwa pudełka moich wkładek które leżą i czekają nie wiem na co ;)

a ja mam wkładki gerbera i jestem bardzo zadowolona. anastepne pudeło belli - zobaczymy jak sie sprawdzi.

:)
Dziewczyny,ja trochę z innej beczki...Czy któraś zna , ma jakieś opinie na temat wózka Tako Natalia?A może był juz ten temat gdzieś poruszany na forum?
Pozdrawiam! :)

Zadziwiające, ale te wózki mają dosyć dobrą opinię. Zwłaszcza wśród nisko mieszkających matek. Dla mnie osobiście wszystkie wózki TAKO to 21 kilowe nisko zawieszone kloce. Pełno tego jeżdzi u nas w dzielnicy, miałam okazję sie przyjrzeć, nie za bardzo mogę zrozumiec powody, dla których mamom sie to podoba. Stabilne to one są, fakt. Terenowe, rzec można. Ale o gustach się nie dyskutuje. Bardzo dużo wypowiedzi na ich temat jest na bb, sporo na forum gazeta.pll.

A ja po dzisiejszym 1,5 godzinnym spacerku cieszę że mam pomppowane koła w wózku, na naszych nieodśnieżonych chodnikach
tak rzuca wózkiem a mała odbiera to jako kołysanie i spokojnie śpi!

Karolla to od ktorego tygodnia wychodzisz z Mala na spacer?bo ja slyszalam ze od 4 mozna werandowac,a od 6 na spacerki...

Kacha u mnie położna była w 2 tygodniu i już kazała werandować i na spacer. Więc ja chyba gdzieś w 3 tygodniu wyszłam na pierwsze 30min (po 2-krotnym werandowaniu). A na 8 dobę byliśmy jeszcze samochodem na zdjęciu szwów, oczywiście z Paulinką, więc była dodatkowo ok.5 min. na dworze w nosidełku.

reklama
Ja dostałam w prezencie wózek BABYCAR MCITY ze spacerówką, którą się montuje przodem lub tyłem do kierunku jazdy i to mi się bardzo podoba a gondola ma funkcję, że podnosi się dno i jest oparcie więc te mniejsze szkraby, które zaczynają siedzieć nie trzeba od razu do spacerówki eksmitować ;D - jestem bardzi zadowolona tu tylko 1 fotka bo dziecie mi się budzi ;D Waga 13 kg, 6 kołowy przednie koła skrętne z możliwościablokowania ;D

hpim15219zu.jpg

Do góry