reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

hehe :) wiecie co przyszła do nas paczka ciuszków z chicago :) super ciuszki, hehe teraz to już chyba prac już nie będę żeby zdążyć ubrać każdą rzecz na małego ;)

blond ekstra wypraweczka - babcia zaszalała :p

reklama
oj misia masz swieta racje babcia i pradziadek 6zaszaleli on sie tez dolozyl a moja mama byla w siodmym niebie podczas zakupow

Blond śliczne rzeczy ja marze o suszarce do ciuchów rewelka bo u teściów testowałam przez tydz i prasowac nie trzeba ale
nie mam miejsca w łazience buuuu....

Co do treściwego pokarmu to ile sie już nasłuchałam o mamo , od szwagierki bo według niej za szybko chudnę i to na pewno
dla tego że mało jem i chude mleko mam a lekarz mówił mi nie ma czegoś takiego jak chudy pokarm, jak mama mało je to tłuszcze
pochodzą z organizmu matki i mleko musi byc tresciwe no chyba że by sie tylko na wodzie było :(

Moja teściowa jak pojechałam na zdjecie szwów to dała Olci mleko moje ściągniete ale ten głodomorek był głodny nadal i babcia przez
godzine małą lulała aż mama nie przyjechała kochana kobieta :-* :-*

Co do wkładek lakatcyjnych to ja nadal bez nich sie obywam hurra nawet kropelka nie wycieknie niekontrolowana ;)
a dwie paczki wkładek leżą w szafie!

Karolla ja takze bezwstydna jestem normalnie nie mam oporow przed nikim...haha
maly najwazniejszy .......
wkladki nadal w szafie leza zawory jeszcze dobre sa przynajmniej w tej czesci ciala....
a poza tym waga stanela cholera....a tak fajnie spadala.... musze znwu zaczac wiecej pic herbaty wlasnej roboty z kminku :-)

Z tym karmieniem najfajniej jest że ja sie nie krępuje za to czesto inni dookoła tak ;)
wagą sie nie przejmuj takie są etapy u mnie też stoi teraz ;)

Zazdroszcze wam z tymi wkładkami - ja juz ponad połowę pudełka zużyłam, a dzisiaj w nocy tak sie ze mnie lało(chyba dlatego, że mała spała mi na brzuchu), że sie obudziłam z przemoczona wkładką i mokrym stanikiem :mad:

Moja mama wkładała sobie za stanik pieluszkę tetrową. Fakt że te naście lat temu nie specjelnie dostępnych było takich wynalazków jak wkładki laktacyjne ale pieluszka podobno bardzo dobrze się sprawdzała

reklama
Do góry