reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Rybka i Monika.g - własnie na Ursynowie - przy Pasazu Ursynowskim trzeba skrecić na skrzyżowaniu w lewo , potem w ulice Lanciego (jeśli dobrze pamiętam) też w lewo, wjedziecie miedzy bloki, taką osiedlową drogą sie jedzie kawałek i potem koło Żabki w prawo.Polecam w weekend bo w tygodniu to średnio - byłam raz czy dwa razy :) oczywiście większość ciuchów jest na nie - brzuchatki ale na pewno coś traficie :)

Myfa - ja jak jestem u Mamy w Lesznie to też się obkupuję prawie za pół ceny :) wspaniałe uczucie :)

Dziewczyny Mamy - z Wawy - wakacje sie skonczyły - może w końcu się spotkamy w realu ? czekam na zgłoszenia :)

reklama
ech ja mam odpoczynek od wawy na 3 lata :-( teraz u rodzicow jestem a pozniej do nowego mieszkanka do Siedlec.....

Poszłam dzisiaj do sklepiku z modą ciążową - odrzuconą z firmowych sklepów, bo np. miały plamkę na rękawie, lub wystającą nitkę. I w takich odrzutach zakupiłam sobie śliczną czerwoną koszulkę Esprit, oraz czarne sztruksowe spodenki (Aeropostale bodajże :D), śliczne jak sto pieronów. polarową błękitną bluzę Nike i czerwoną grubą koszulkę z długim rękawkiem Champsa.

A, dla maluszka też coś mam.

Prześliczne biało-błękitne body w paski z całą obsadą Looney Tunes na przodzie - to w sklepie (tłumacząc na polski Bobas), kupiłam tam też kilka par ślicznych, maluteńkich skarpeteczek, czerwony kaftanik i żółte frottowe śpioszki.]

A za całe zakupy, sumując, zapłaciłam 69 euro.

Dlatego, że większość w second handach :) i w odrzutkach :D

Myfa daj znac gdzie bedziesz to może cie w tłumie wypatrzę.
a tak poza tym to ty do Lublina na zakupy a ja do Wawy jexdziłam. No ale dzisiaj na allegro wreszcie kupiłam spodenki dzinksowe. Czekam az dojadą i dam znac

hmmm ja zastanawialam sie dzisiaj czy kupic spodenki dzinsowe takie ze sznureczkiem hmmm poszly za 71 zeta chyba fajne byly http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62548120 moze to te/? chociaz Ty pewnie scczuplejsza wiec pewnie nie te....
a w Lublinie najpierw bede na polibudzie zawiesc siostre na egz poprawkowy a pozniej do babci na chwilke i na podzamcze albo na Gomułki targ hahah nie wiem jak go nazywaja poprawnie...ja operuje nazwa jeszcze ze studiow :-)
pozdrowionka

Widzę, że wszystkie brzuchatki pomału zaczynają się liczyc z kosztami ;) no cóz takie życie ..... wiem po sobie......też chciałam wózeczek za "tylko" 1200 zł , a kupiłam od koleżanki za 350 zł, ale nie to żebym narzekała!!! Wprost przeciwnie, jestem bardzo zadowolona :) :) :)

reklama
Antares, że by korzeystać musisz sie zalogować i zalożyc swoje konto. Ja tam jestem nowa, więc za dużo tez nie wiem.

Do góry