reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja jakos do tematu wozeczka podchodze troche inaczej. Zupelnie nie przemawiaja do mnie zdjecia w necie, wiec nie przegladam. Ogladalam ze dwa razy w sklepach i.....
No i podobaja mi sie najabrdziej te najtansze. Ale w ogole nie wiem, jak ktory sie nazywa :-)
Wozek, ktory najabrdziej mi sie podobal mial wielkie pompowane cztery kola, duza gondolke, cichutka skladajaca sie budke, jest opcja spacerowki i kilka innych rzeczy i.... uwaga.... kosztuje 350 zl. :-)
A i jest w miare lekki (nie wiem, ile wazy, ale.... no nie jest ciezki, jak sie go podnosi). Zreszta u mnie sa dwie windy..... a od wczoraj zastanawiamy sie nad zakupem apartamentu, ktory jest na parterze i pierwszym pietrze, wiec.... :-)

reklama
Dziewczynki z czystym sumieniem mogę polecić wam na allegro sprzedacę który mafajne biustonosze
na okres ciąży ponoć sie rozciągają o jeden numer bo sa elastyczne właśnie dostałam przesyłkę,przymierzyłam i jestem
bardzo zadowolona za dwa zapłaciłam nie całe 54zł a w Triumphie jeden stanik z serii mamasize tyle kosztuje!!
Jakość biustonoszy bardzo dobra naprawdę polecam!!! ( i nie mam w tym ukrytego intersu;D )

tu jest link do aukcji http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62038445

ja dzisiaj byłam w Ikei - różne pierdołki pokupowałam - muszę do konca uwić gniazdko przed narodzinami Bejbisia.Normalnie nie mogłam sie powstrzymac od oglądania tych wszytskich cudeniek dziecięcych :) juz mam wizje.... :) la,la,la,la.... :)

sobie też sparwiłam przyjemność w postaci ciuszków - w H&M nabyłam super wdzianko i bluzkę do robo.Na szczęście to jest na tyle długie, ze cały czas mogę praktykowac spodnie na gumce :)

rzeczywiście super te biustonosze i w dobrej cenie, ale nie mają mojego rozmiaru...... 95F teraz już mam , ale na szczęście znalazłam na innej aukcji, też nowe  po 28 zł z gratisową przesyłką nawet prosto od producenta  :) Już kupiłam tam kiedys i byłam bardzo zadowolona  :)

Ja z nowych rzeczy mam 2 pary spodni ciążowych (coś ala bojówki) ze ściagaczem na brzunio ;D a od szwagierki dostałam dzinsy ciążowe.

Tuniki mam ale to jak się troszeczkę chłodniej zrobi bo są na długi rękawek. :D W jednej nawet ani razu nie byłam bo czekałam aż brzunio podrośnie i takim sposobem wchodzę w nią ale biust mi obciska (szkoda bo bardzo ładna jest) :(

co do allegro to właśnie przegrałam dwie pary spodni - były super i troszke mi szkoda. No ale może innym razem. a te biustonosze to widziałam i się tak zastanawiam. no i są jeszcze majteczki canpola za 8,50 i chyba sie skuszę

hehe Karola ja co chwilę coś przegrywam... :) Chyba sie w końcu wybiorę do sklepu z ciuchami ciążowymi i normalnie sobie kupię spodnie bez licytowania :)

Właśnie tez się nad tym zastanawiam, tylko ceny w sklepach do 110 w górę. Byłam w Wawie i widzialam w Kaphalu super spodenki ciążowe za 89!!!! i teraz żałuję, że nie kupiłam, bo to chyba nie było drogo. No ale może siostrzyczke poproszę to mi kupi.

reklama
No a ja kochane sie troche oblowilam w Polsce. Zakupilam dwie pary spodni ciazowych, w tym jedne super dzinsiki takie co to prawie do cyckow teraz siegaja, ale sa super, elastyczne. Jedna bluzke ciazowa co to rosnie z brzuszkiem i jedna normalna, ktora mozna popuszczac w pasie. Tak wiec do pracy bede sie miala w co ubrac, tyle ze  to najwczesniej za miesiac na razie kombinacje alpejskie wyczyniam, bo letnich spodni juz nie mam zadnych dobrych tylko ewentualnie jak sa nie zapiete  ;D Dostalam tez od kuzynki laktator, no i trzy pary sztruksow ciazowych, a dla bejbisia zabralam troszke ciuszkow po juz wyrosnietym malym kuzyniatku, niestety bylam ograniczona limitem bagazu i nie moglam zabrac wiecej :( I tak cud ze na lotnisku puscili mnie z tymi wszystkimi tobolami  :laugh: A no i jeszcze kupilam CD  z Muzyka Bobasa, musze dzis przesluchac co to jest, ponoc juz niedlugo nasze dzidziolki zaczna slyszec wiec trzeba im zapodac jakas ladna muzyczke.

Do góry