reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

misia u ciebie to juz naprawde wszystko na wiktorka czeka tylko ile jeszcze mama poczeka to wie tylko on
pokoik sliczny

a ja dzisiaj bylam w ikei szafe dla malej kupic i teraz powoli prasowanko ale tylko sukieneczki

reklama
Misia sliczny kacik,ile tych kosmetykow.lo matko ::) ::) ::) slodko bedzie sie tam Wiktorkowi spalo
a nasza dzidzia bedzie miala taki kacik:

a tego aniolka to zrobila mama mojej kolezanki i on tak czeka az tatus go powiesi:)

kacha piękne kolory na tej półeczce :) a psinka cudna!!! :) hihi, dużo kosmetyków??? mam tylko dwa kremiki, dwie paczki chusteczek i zasypkę do pupinki ;)

Kacha - ślicznie. Mój Mati powiedział, że on tez chce takiego węża i te samochody :D
A piesio cudowny

Misia ale w tej szafce to masz na najwyzszej polce waciki i pelno jakis paczek wygladajacych mi na kosmetyczne :)
Karola7 jak nam sie urodzi dziewczynka to przesle Matiemu te samochodziki ;D ;D
a wezem moze przyjechac do cioci Kasi sie pobawic ,zapraszam ;D ;D ;D :D :D

No dziewczynki, ale poszalalyscie z kacikami dla maluchow. Slicznosci.
Piesia slodziutka. Gdyby moja sunia nie zastrajkowala razem z niedoszlym narzeczonym mialabym teraz wlasnie gromadke szczeniaczkow na glowie. Ale niestety. Nie spisali sie ;-(

reklama
W poszukiwaniu herbatki z lisci malin zadzwoniłam do sklepu zielarskiego. No i pani (bardzo miła zresztą) na moje pytanie odpowiedziała "A pani jest w ciąży? Bo herbatkę to mamy"
To tylko ciężarne piją taką herbatkę????? Bardzo mnie pani rozbawiła. No i po południu jedziemy do tego sklepiku bo to już chyba moja ostatnia deska ratunku, zeby zdążyc przed piątkiem.

Do góry