reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

misia a wiesz , ze juz myslalam o kupieniu drugiego a tego zostawic w tym fotelu i tylko sie w nie wtulic jak mezusia nie ma

reklama
Blond super ciuszki ,ile Ty juz tych sukieneczek masz,ale sie bedzie Mala stroic,hoho chyba,ze niespodzianka bedzie i chlopczyk sie urodzi:))bo ja nie wiem co u na bedzie,cala ciaze myslalam ze chlopczyk,ale teraz jakos przestawilo mi sie na dziewczynke i gdzie tu moj instynkt....

madzik0027te.jpg

pościel od mamy :)

Dzięki dzięki :) A co do różu to hmmm mama była pierwszą osobą, która mówiła NIE KUPUJ RÓŻOWEGO BO MOŻE JESZCZE SIĘ ZDZIWISZ :). Hehehe po czym uszyła sukienkę dla córeczki no i teraz szaleje z różowościami :) NIc nie kumam hehe

reklama
DZiewczyny w TESCO od dzisiaj jest promocja proszku Lovela. Za 6 kg dałam 29.99. :o (a normalnie niecałe 2.5 kosztuje ponad 20 zł) Więc sie chyba dosyć opłaca .

Do góry