reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Witam mamusie lutowe. To znowu ja - Paulina z grudniowek. Znowu z linkami do moich aukcji z nadmiarow wyprawkowych ;)

Tym razem wozki mam do sprzedania. Tak, tak....w liczbie mnogiej bo mam ich az 4...2 z nich chce sprzedac. Pomijam ze ich nie potrzebuje w takiej ilosci ale juz powoli w mieszkaniu nie ma sie jak ruszyc.

Mam oprocz tych wozkow jeszcze monitor oddechu Angel Care ale jeszcze nie wystawilam na allegro bo nie mam na to czasu. Gdyby ktoras z Was byla zainteresowana - mozecie do mnie na priva napisac.

Chicco Tech 6WD Duo:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84190404

Traxx Jaguar3
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84195535

Bardzo serdecznie Was pozdrawiam i jak zwykle trzymam kciuki za pomyslne kolejne tygodnie!

reklama
w koncu wplacilismy zaliczke na wozek. Maz odbierze go za jakis czas. Kupilam tez pare drobiazgow, ktorych mi brakowalo. Ale i tak okarze sie pewnie, ze czegos jeszcze nie mam.

a my wkoncu skonczylismy szykowac kacik dla malej, jeszcze tylko powiesze na sciane moje wlasnorecznie wyszyte obrazki... ;D

pokoik52bc.jpg

a to nasze lozeczko na koleczkach
pokoik37lz.jpg

a tu nastrojowo przy ksiezycu ;)
pokoik13uo.jpg

Gosiaf pokoik cudeńko - gdyby Maja wiedziała, co na nia czeka to pewnie juz wsykoczyłaby z brzuszka ;) :laugh:

A my dzisiaj kupiliśmy monitor oddechu i jestem z niego zadowolona. Siedzę w drugim pokoju i nie biegam co 2 minuty sprawdzać czy mały oddycha. Poleciła nam go pani doktor ze szpitala, ze wzgledu że Piotruś jest wczesniakiem i był niewydolny oddechowo. I naprawdę siedze tu z wami troszkę spokojniejsza o małego - monitor jest bardzo czujny sprawdziliśmy ;D

reklama
Mam prośbę - mogłybyście mi przesłać link do któregoś z programów licytujących na allegro? chyba zaczniemy korzystać :)

Do góry