reklama
gosiaf
Fanka BB :)
MIKA ja kupilam te nakleik puchatkowe w sklepie dzieciecym, sa to ozdoby scienne ktore maja z tylu 2 kawaleczki tasmy na ktorej sie trzymaja , a trzymaj sie mocno bo jak juz nakleisz to ciezko zdjac.
Takie ozdoby sa roznej wiielkosci, mozna tez je dostac na allegro.
w koszalinie (jak dobrze pamietam to stamtad pochodzisz...) widzialam w Smyku na manchatanie. chyba tak sie nazywa ten sklep...???
Takie ozdoby sa roznej wiielkosci, mozna tez je dostac na allegro.
w koszalinie (jak dobrze pamietam to stamtad pochodzisz...) widzialam w Smyku na manchatanie. chyba tak sie nazywa ten sklep...???
Dzieki Gosiaf( i dobrze pamietasz ten Koszalin). Ja mam taki problem, ze gwozdzika troche szkoda wbijac, a klej moze mi potem zedrzec farbe. Musze wymyslic cos, zeby nie zniszczyc sciany, bo lozeczko na razie tylko stoi tam, gdzie stoi. Mozliwe, ze zostanie pozniej przestawione, dlatego musze wymyslic najlepsze rozwiazanie.
ja też na razie basta z ciuszkami, bo mam ich sporo ( nazbierało się ) a teraz szukam na allegro właśnie kilku dekoracji na ścianę nad łóżeczko dla mojej Alusi :laugh: no i nie mogę sie zdecydować- wszystkie fajne, zwłaszcza te z Kubusiem Puchatkiem i jego wesołą gromadką ;D
reklama
Podziel się: