reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
No nie kupiony, ale rozpracowuję to :laugh:. Ty Blond powinnas wiedzieć jaka opinię mają Haucki, bo to niemieckie wózki. Słyszałam że nie za specjalną. wiesz coś może? Może ktos ze znajomych ma?

cholera madzia no to mamy maly problem , bo wozek sliczny ale firma troche nie specjalna moja szwagierka miala dwa z tej firmy i mowi , ze nigdy wiecej no do prawdy za specjalnej opini nie maja
ale moze teraz juz sie polepszyly , bo u mojej szwagierki to juz trzy lata temu
nie wiem ja u nas na hauck nawet nie patrzylam , bo sie balam , ze spotka mnie to co szwagierke
aktualnych wiadomosci nie mam , bo nikt ze znajomych takiego nie ma
ja kupilam w polsce tez tani i nie wiem jaki bedzie i ile wytrzyma
przy maurice mialam polaka i tez rama mi sie zlamala a niby taka dobra firma

no nie wiem ale jak ci sie podoba to bierz w razie czego masz gwarancje jak by cos sie dzialo

Szczerze to znam z trójkołowców Quinny szwagierki i nie jest to rewelacja coś jej źle chodzi
to przednie koło ale to ponoc jakaś ukryta wada i mają jej wymienić kółko!!!

reklama
Do góry