reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Ja mam teraz serię wieczornych wynurzeń... a wy sobie śpicie. Przysłali mi dzisiaj zamówioną pościel ze sklepu netowego. Za takie nieduże pieniędzorki, to żem jest bardzo very happy. Optymistyczna chociaż :). A co. Jeden pozytywny akcent w tym smutnym jak d... mieście ;D ;D ;D

sa4000041mk.jpg
sa4000066it.jpg

Magduśka, kombizenon faktycznie szałowy i w jakże modnym ostatnio kolorze :). Po prostu jazzy ;D. I fresh. I cool. Albo nie, cool jest passe. Po prostu fresh :D

reklama
Magduska cudne różowości :D

Madzia bardzo ładna ta pościel rzeczywiście, no i ta cena... :)

Ja też dzisiaj sie nakupiłam ::) kupiłam wkładki laktacyjne belli, pieluszki huggies newborn, koszulę do szpitala, kremik ziajki dla niemowląt, no i ciuszki w lumpeksie także będę miała czas na wytchnienie od prania bo duuużo tego na wymianę :D full kasy wydałam :)

zostało mi dokupienie pieluch tetrowych i flanelkowych, wózka, reszty kosmetyków dla bejbi, przewijaka no i nie mam więcej pomysłów... :D aha, laktator :)

No to z tych rzeczy Misia co wymieniłaś to ja już chyba wsio mam jesli sie nie myle, kupiłam tantuum rose i mydło szare w aptece, aha i gaziki
do pepka ;) tylko spiryt musze kupic i rozrobic go z wodą ;D

Ja dzisiaj zrobiłam tzw, próbę "na sucho" na laktatorze (chociaż, przy mojej ilości siary, to nie całkiem na sucho ;D) Full sukces. To nie jest takie trudne jak myślałam, mimo małego zaawansowania technicznego zakupionego przeze mnie modelu :). I robiłam też próbę na koszuli do karmienia. Faktycznie, te z otworkami, co mnie obie mamy w nie zaopatrzyły, to nie jest rewelaja. Całe szczęści przezornie nabyłam sama rozpinaną z przodu, w optymistycznym, niebieskim kolorze. W paseczki. Z osiołkiem, O imieniu Kłapouchy ;D. Ha, i dostałam wreszcie biustonosz do karmienia z fiszbinami. Baaardzo przyjemny w noszeniu, chwilowo oczywiście za duży-Mitex, polecam.

Misia fajowy wózek :) hihi i jaka atrapa dzidziolka :) no no hehehe, że ja na to nie wpadłam. Hmmm a może tak mojego szynszyla przypnę pasami i troszkę przewiozę po osiedlu?? :-)

reklama
Do góry