reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

yeahhh rewelka
c006.gif

no to synuś już jest teraz czekaj Madzia na córcie ;)

reklama
Popieram Misię. Podobno brud, jak ma 1cm to sam odpada  ;).A na serio to nie kupowałam żadnych większych ilości kosmetyków, tylko te najpotrzebniejsze. Chcę sprawdzić, czy Malutki nie będzie na coś uczulony. Tylko Johnsona nie zamierzam sprawdzać, bo większość znanych mi bobasów (łącznie ze mną) była lub jest uczulona na ich kosmetyki. Nie chcę ryzykować. Kupiłam tylko z Nivea i Bambino. Od jakiejś położnej słyszałam, ze mało które dziecko jest uczulone na Bambino.

Misia, wozeczek ekstra... i gratuluje takiego zaangazowanego meza. Moj stwierdzil, ze mamy fajny wozek i sobie go obejrzal chyba ze dwa miesiace po tym, jak juz byl w domu ;-)
Co do zdjec, to ja reszty tez nie widze ;-( Tzn. szynszylkow ;-(
Bo rozowosci zobaczylam i stwierdzam, ze sliczne (ja zopatruje moja panienke podobnie).
Co do kosmetykow, to tez kupilam bambino :-)

a tak na serio to mam jeden kremik ziajki na odparzenia i wilgotne chusteczki do wycierania pupki w miejscach gdzie nie mam wody ani mydła... i mydełko bambino :) i to koniec...

MAGDUSKA RZECZY PRZESLICZNE I TAKIE SLICZNIE ROZOWE A TEN SZYNSZYLEK TO MNIE NORMALNIE ROZWALA CUDO

MISIA JA JUZ CI PISALAM ;ALE MOGE JESZCZE RAZ WOZECZEK JEST NORMALNIE CUDOWNY A JAKI MEZUS ZAANGAZOWANY

reklama
Oj Babki, ale macie fazę dzisiaj ;D
Misia, a wiesz że my mamy identycznie? W nosidełku, przypięty pasami siedzi misiek ;D i nawet całkiem podobny do Waszego!
Magduśka, róż górą! ciuszki śliczne!

Ja kupiłam małą oliwkę Bambino, chusteczki Bambino i kremik tez tej firmy, ale podobno on się nie nadaje na zimę więc mam zamiar dokupić 'Krem na każdą pogodę" widziałam Nivea lub Bubchen, to do buzi na zimniejsze spacerki. Mam jeszcze maść z witam. A+E, ponoć świetna na wszelkie otarcia, odparzenia itd, ale to z "darów z Zachodu" bo dostałam :) Z Sudocremem i innymi zaczekam, próbki dostaje się w szpitalu i można sprawdzić na co maluch jest uczulony. A później mężuś pobiegnie do sklepu na większe zakupy :)

Do góry