reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Mamusie lutowe witam ponownie! Moja Lenusia ma juz miesiac (wczoraj), mamy sie super, ja zaczynam naprawde niezlej wprawy nabierac w "obsludze" dzidziusia + domu jednoczesnie. I wzielam sie za dalsze porzadki w "nadwyzkach" wyprawkowych....(pisze "dalsze" bo pierwsze byly juz przed porodem :) )

został mi jeszcze fotelik Maxi-Cosi Citi, który właśnie wystawiłam na allegro. Fotelik jest nowiutki, nigdy nie użyty (dostaliśmy go w prezencie, a wcześniej kupiliśmy już sobie taki sam). Fotelik wystawiam bez ceny minimalnej bo chce sie po prostu go pozbyc, to i tak byl prezent.

Może któraś z Was będzie zainteresowana, podaje linka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80980887

I mam jeszcze całe dno szafy ubranek ktore Lena dostala w prezencie z USA ale ktore nie trafily w moj gust...Tez to bede musiala ofotografowac i wystawic, podrzuce Wam wtedy linka tez.

Trzymam kciuki za wszystkie :)

pozdrowionka
Paulina

Nio to mam juz wersaleczke :-)
Obfotografuje, jak pokoik bedzie gotowy i kompletny :-), a chwilke nam to zajmnie, bo dzisiaj mojego sloneczka nie ma caly dzien i sporo do zrobienia (kupienia) jeszcze....
Ja cos z kolei Lovelli nie lubie. Mialam probke plynu i mnie ten zapach jakos tak.... no na mdlosci mi sie po jego zapachu zbiera ;-(
Pamietam, jak moj brat byl maly (15 lat temu hi,hi)..... nie bylo takiego wyboru. Okazalo sie, ze na wsezlkie dzidzisiowe wynalazki uczulona jest... moja mama. Kichala trzymajac go na rekach, nie mogla prasowac jego ciuszkow, bo miala katar sienny etc. Wiec trzeba bylo jakis polsrodek. I okazalo sie, ze dla obojga nadaje sie tylko zwykly Ariel ::)
Wiec to roznie bywa :-) Ja bobasa tez przetestowalam na sobie (bo ja tez po wielu rzeczach kicham i prycham... takie uroki alergii) i mnie sie nic nie dzieje, wiec....

Dziewczynki jeśli któraś z was kupiłam fotelik samochodowy maxi cosi cabrio ( taki jak pokazywałam na fotkach ;) zakupowych )
to chciałam tylko powiedziec że fotelik ten ma schowany głęboko daszek przeciwsłoneczny i przeciwdeszczowy, mówie to
dlatego ze byłam wczoraj w sklepie by dokupic ten daszek no bo na zimę i wiosnę sie przyda (na lato też) a mi babka
mówi że każdy fotelik na taki daszek głęboko schowany, i meczyłam sie z 5 minut by go u siebie wydobyć ;) pomocny był
nawet widelec ;D ha ha blondynka ::)

hpim35015pj.jpg

chciałam się pochwalić moim zakupem na allegro :) prawie nowiusi, w idealnym stanie, przecudnie pachnący kombinezon-śpiworek w kolorze RÓŻÓWYM ;-) wiem wiem zarzekałam się, że nic różowego ale mam kontakt wewnętrzny z moim dzieckiem i wiem na 100%,że jest to OLEŃKA. A kombinezonik jest słodki i za 31,00 :)

A ja dzisiaj nabyłam koszuline do szpitala (mojemu sie najbardziej spodobała taka z krówkami z napisem Milky team ekhm ;), kupiłam też papcie, wkłądki laktacyjne itd, drobiazgi dla Antosi pod tytułem kremik ochronny, smoczki,nosal bulb (lałam z tej nazwy) czyli gruszka do noska, ceratka, skarpeteczki, rękawiczki itp :) został mi zakup jeszcze jednego stanika i już jestem redi tu goł :)

Misia_q, zachęcona widokiem Twojego ostatniego zakupu zaciągnęłam męża do 5 10 15 i kupiliśmy też kurteczkę - tylko w kolorze czerwonym :) Śliczna jest i milutka, mięciutka, cieplutka... Sama bym w taką wskoczyła!
Dzięki za cynk o przecenie!

reklama
Do góry