reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

A ja jestem bliźniak i nie szaleję za niebieskim, wolę zielony :) Kubusia też lubię, ale tego książkowego, nie filmowego.
Powoli meblujemy kącik dla Maluszka, łóżeczko juz rozłożone od dawna, z komodą z Ikei były problemy, bo nie było jakiśtam gwintów (pisałam już o tym?) i reklamowaliśmy ją. Dostaliśmy upust i fajnie, tylko że układanie rzeczy musiało zaczekać. Kilka dni temu kupiliśmy nadstawkę do tej komody, bo dopiero teraz przywieźli do magazynu, i co? musieliśmy reklamować bo deska była pęknięta. WRRRRR.... Narazie mam dość zakupów w Ikea.

reklama
Zgadzam się z Misiosławą w całej rozciągłości.

TYGRYSEK RULEZZZ !!!

67tygrys4at.gif
glitter20tigger7zd.gif

Help ;D
Dziewczyny poszukuje namiarów na fajne i tanie ubranka dla dzieci, takie na początek :) Może macie jakieś sprawdzone sklepy :)
Pracowałam do tej pory, a teraz mam zaległości z zakupami :) a termin mamy już na 8-mego lutego, więc musze się pospieszyć:) Dziekuje z góry za informacje

No to ja juz mam oraiwe wszystko do torby :laugh:. Najbardziej rozbawiły mnie majtki jednorazowe, które mi przysłali z allegro - to są stringi (no prawie). Super będe w nich wyglądać ;) :laugh: No i jeszcze ta mega pielucha do nich. :laugh:
A co do proszków to z Matim używałam Lovelli i pieknie pachnialo. a teraz kipłam Jelpa i właśnie wyciągnęłam rzeczy z pralki - jakoś nie bardzo mi ten zapach odpowiada. Więc chyba nastepnym razem Lovella, chociaż sporo droższa.

Karola ja właśnie poprałam drugą turę ciuszków w jelpie i szczerze to w ogóle mi to nie pachnie takie nijakie,
a dodajecie jakiś płyn do płukania ? Ja mam lenor sensitive dla dzieci ale i tak nastawiam parlkę na dodatkowe
płukanie ....

reklama
Wszyściutko wyprałam w Loveli, ale ręcznie, łacznie z pieluchami tetrowymi. Jakoś się przestraszyłam, że w pralce coś im sie stanie. Pewno potem, jak już będę po wszystkim, to nie będzie czasu na taką nadgorliwość ;)

Do góry