reklama
Madzia, to juz nie wiem, jak Ci pomoc z ta maszyna ;-(
A posciel sliczna. Tez moje ulubione kolorki.
Karola, ja tez sie dzisiaj wybieram na zakupy (ale chwalic sie nie bede, bo to wlasnie takie szpitalne glownie beda).
Porobialam dla Was zdjatka rozne, ale.... nie daje rady teraz z nimi, bo zginal mi program w kompie. Wieczorkiem zapodam :-)
Bedzie cos dla fanek Kupusia P., wszystkich krewnych i znajomych krolika :-) Oraz prezentacja mojego ostatniego rekodziela :-)
A teoria o niebieskim, kubusiostwie i byciu ryba sie nie sprawdza. Ja jestem fanka i kolorku i tamtej przesmiesznej ekipy, a jestem blizniakiem :-)
A posciel sliczna. Tez moje ulubione kolorki.
Karola, ja tez sie dzisiaj wybieram na zakupy (ale chwalic sie nie bede, bo to wlasnie takie szpitalne glownie beda).
Porobialam dla Was zdjatka rozne, ale.... nie daje rady teraz z nimi, bo zginal mi program w kompie. Wieczorkiem zapodam :-)
Bedzie cos dla fanek Kupusia P., wszystkich krewnych i znajomych krolika :-) Oraz prezentacja mojego ostatniego rekodziela :-)
A teoria o niebieskim, kubusiostwie i byciu ryba sie nie sprawdza. Ja jestem fanka i kolorku i tamtej przesmiesznej ekipy, a jestem blizniakiem :-)
T
tetla
Gość
Cześć dziewczyny, Kira25 właśnie się dopatrzyłam że będziemy rodzić w tym samy terminie,jeszcze trochę czasu zostało ale zakupy zaczęłam robię już wcześniej żeby nie zostawiać wszystkiego na ostatnią chwilę. Brakuje mi tylko wózka i materacyka do łóżeczka, ale to już niewiele
Tetla, to witam. Moze rzeczywiscie zbiegna nam sie terminy. Zobaczymy. Ja zakupy robie juz od dawna :-) Zostaly mo do kupienia tylko kosmetyki dla malej, wsady do poscieli, i dla mnie rozne bambetle szpitalno- higieniczne. I wlasnie po to sie dzisiaj wybieram :-) Potem bede juz spokojnie czekac na swoj czas :-) Wole nie miec zaskoczenia i nie zostac z reka w nocniku.
Madzi śliczna ta Twoja pościel
Hmm tak się właśnie zastanawiam czy czegoś mi jeszcze brakuje, pieluchy dla siebie kupiła ;D
wkładki laktacyjne tyż koszulki i szlafroczek tez jest no i mała też chyba już ma wsio
pewnie i tak wyjdzie w praniu ze czegoś brakuje
Hmm tak się właśnie zastanawiam czy czegoś mi jeszcze brakuje, pieluchy dla siebie kupiła ;D
wkładki laktacyjne tyż koszulki i szlafroczek tez jest no i mała też chyba już ma wsio
pewnie i tak wyjdzie w praniu ze czegoś brakuje
blond
mama dwoch urwiskow
madzia posciel sliczna
karola7
Fanka BB :)
Kira25 pisze:A teoria o niebieskim, kubusiostwie i byciu ryba sie nie sprawdza. Ja jestem fanka i kolorku i tamtej przesmiesznej ekipy, a jestem blizniakiem :-)
Kira bo bliźniaki chyba tez tak mają (no bo ja tez tak mam ). Trzeba by jeszcze Magduskę zagadnąć jak to jest z niebieskim i Kubusiem, bo ona tez bliźniak. O i mój Mati też: Kubusia uwielbia, a co do niebieskiego, to nie wiem czy to przez mamusię, czy sam z siebie bardzo lubi swoje niebieskie ubranka
reklama
Gdybyscie zobaczyly nasze mieszkanko, to byscie wiedzialy, co to znaczy miec bzika na punkcie niebieskiego ;-)
A Kubusia docenilam dopiero stosunkowo niedawno za jego rozwalajace teksty ;-), ktore czesto cytowal na zajeciach pewien wykladowca .....
A Kubusia docenilam dopiero stosunkowo niedawno za jego rozwalajace teksty ;-), ktore czesto cytowal na zajeciach pewien wykladowca .....
Podziel się: