reklama
Karolla, karuzelke Emilka dostala od tatusia pod choinke :-) I juz uspokaja sie slyszac jej dzwieki :-)
A posciel , te ktora mam na zdjeciu, zalozylam tylko na dzisiaj (dla Was do zdjec i pokazowo dla mojej mamy). Jutro ja upiore, a potem bedzie w szafeczce czekala na swoj czas :-)
Tamarunia, dziekujemy za pozdrowienia. Zobaczysz, nawet sie nie zorientujesz, kiedy Wy bedziecie drugie w kolejce ;-)
A posciel , te ktora mam na zdjeciu, zalozylam tylko na dzisiaj (dla Was do zdjec i pokazowo dla mojej mamy). Jutro ja upiore, a potem bedzie w szafeczce czekala na swoj czas :-)
Tamarunia, dziekujemy za pozdrowienia. Zobaczysz, nawet sie nie zorientujesz, kiedy Wy bedziecie drugie w kolejce ;-)
blond
mama dwoch urwiskow
karolla i kira widze ,ze wszystkie dziewczynki beda zaopatrzone w ta karuzele , bo my tez taka juz kupilismy
Kachna321bum
Fanka BB :)
Wczoraj odbierałam obrączki, kupowałam buty (co wcale nie było łatwe- w końcu wybrałam malinowe), buty dla Piotra w rozmiarze 47- co też nie jest proste krawatkę (musznik czy jak to się tam zwie) a temu mojemu blondynowi nie pasowało nic z czerwonym, malinowym, kremowym, w końcu czarno- czerwony nawet mierzył ale też źle i kupiliśmy szary, no i jeszcze krawat dla brata, szal dla mamy......
Myślałam, że padnę jak wrócę, odpaliłam jeszcze na chwilkę BB- a tu takie wieści- nie mogłam zasnąć z wrażenia, popłakałam się, na prawdę się czuję ciocią
Myślałam, że padnę jak wrócę, odpaliłam jeszcze na chwilkę BB- a tu takie wieści- nie mogłam zasnąć z wrażenia, popłakałam się, na prawdę się czuję ciocią
Kachna321bum
Fanka BB :)
a co do dzidzusiowych zakupów, to jeszcze brakuje trochę rzeczy, ale to dopiero po ślubie, bo na razie za dużo roboty mam teraz, ale wczoraj odebraliśmy pudło ubranek z allegro- posegregowałam je tak wstępnie ( bo jeszcze będę prała i prasowała) i hmmm..... Nie mam pojęcia jak moje rzeczy się zmieszczą- zostały mi trzy półki w dostawce do szafy. Na razie nie mamy jeszcze półek na książki, biurek i cała komoda, która docelowo będzie Janka jest zawalona gratami, więc może jakoś dam radę później ???
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
dzieki Karolla, siostra powiedziala mi ze moj synek znienawidzi kubusia puchatka.... ja w sumie juz nic nie kupuje z tym akcentem.... to chyba podswiadome "kochanie" innego Kubusia :-)
moja waniennka przy twojej sie kryje...pamietam ze Oskarek mial ta hiszpanska czy wloska juz nie pamietam poza tym ze luxusowa i zolta :-)
moja waniennka przy twojej sie kryje...pamietam ze Oskarek mial ta hiszpanska czy wloska juz nie pamietam poza tym ze luxusowa i zolta :-)
reklama
Madzia_S
Matka Polka
dzieki Karolla, siostra powiedziala mi ze moj synek znienawidzi kubusia puchatka.... ja w sumie juz nic nie kupuje z tym akcentem.... to chyba podswiadome "kochanie" innego Kubusia
moja waniennka przy twojej sie kryje...pamietam ze Oskarek mial ta hiszpanska czy wloska juz nie pamietam poza tym ze luxusowa i zolta
Hehe... ja nawet karuzelę na łóżeczko mam z postaciami z Kubusia P. Nigdzie takiej nie bylo, więc kupiłam małe maskotki i odczepiłam z gotowej karuzeli figurki które tam były. O firance, obrazkach, poduszkach, lampce, pościeli dla szczęsliwych rodziców i ramkach na zdjęciach nawet nie ma co wspominać... ( i koszuli z Kłapouchym dla mamy karmiącej) Myfa, ale wanienka miodzio. Mysle że skrzywienie w stronę Kubusia jest bardo pozytywne. Nastraja optymistycznie. Mamy Ryby tak chyba mają. Plus oczywiscie kolor niebieski
Podziel się: