reklama
Dziewczynki piękne rzeczy macie, Karola cudne te pajacyki i pod nie też zakładasz kaftaniki ? Myślałam że takie z rękawkiem
to już bez kaftanika hmmm ?
Myfcia pokoik masz pikny taki wychuchany, widać że dużo serducha w to włożyłaś
Ja dzisiaj byłam w sklepie i dostałam brakujący element komódki, czyli ten przewijak zapomnieli dać do mebelków
kupiłam jeszcze pieluchy dla małej pampersy i huggisy newborn, patyczki do uszu, termometr w smoczku, szczotke do mycia
butelek, no i pampersy dla siebie ;D takie wkłady poporodowe
a to poprawiona już komódka
to już bez kaftanika hmmm ?
Myfcia pokoik masz pikny taki wychuchany, widać że dużo serducha w to włożyłaś
Ja dzisiaj byłam w sklepie i dostałam brakujący element komódki, czyli ten przewijak zapomnieli dać do mebelków
kupiłam jeszcze pieluchy dla małej pampersy i huggisy newborn, patyczki do uszu, termometr w smoczku, szczotke do mycia
butelek, no i pampersy dla siebie ;D takie wkłady poporodowe
a to poprawiona już komódka
Madzia_S
Matka Polka
Karolla, minęłam sie dzisiaj z tobą na schodach w Akpolu. Za późno zajarzyłam, że to ty (demencja ciążowa) , a nie miałam czasu się cofać, bo musiałam wracać do pracy (pracuję obok).
karola7
Fanka BB :)
Karolla no teraz to rzeczywiście mozna przewijać
A pod pajacyki tez wkładałam takie zwykłe białe kaftaniki (wiazane, albo na guziczki przy szyjce) bo te pajace zawsze maja od srodka jakies dziwne zszycia, albo hafty i wydaje mi sie, że drażnia takądelikatną skórke. zresztą i mnie czasami jakieś dziwne zszycie przeszkadza, a co dopiero takiemu maluszkowi.
A pod pajacyki tez wkładałam takie zwykłe białe kaftaniki (wiazane, albo na guziczki przy szyjce) bo te pajace zawsze maja od srodka jakies dziwne zszycia, albo hafty i wydaje mi sie, że drażnia takądelikatną skórke. zresztą i mnie czasami jakieś dziwne zszycie przeszkadza, a co dopiero takiemu maluszkowi.
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Karolla i kto to mowi :-) malusia ma jak w pałacyku :-)
ja dzisiaj tez kupilam tez pampersy new baby jakie to malusie (jakies mini ale napisali ze od 3 do 6 kg wiec chyba dobre wzielam nie zauwazylmam ze sa tez new born ale nie wiem czym sie one roznia bo oba sa dla niemowlakow)jutro musze sie spytac znajomej ile pampersow spakowac do torby.....
ja dzisiaj tez kupilam tez pampersy new baby jakie to malusie (jakies mini ale napisali ze od 3 do 6 kg wiec chyba dobre wzielam nie zauwazylmam ze sa tez new born ale nie wiem czym sie one roznia bo oba sa dla niemowlakow)jutro musze sie spytac znajomej ile pampersow spakowac do torby.....
Madzia_S pisze:Karolla, minęłam sie dzisiaj z tobą na schodach w Akpolu. Za późno zajarzyłam, że to ty (demencja ciążowa) , a nie miałam czasu się cofać, bo musiałam wracać do pracy (pracuję obok).
ło matko Madzia a ja pamietam że jak spojrzałam na kobitkę czyli Ciebie to sobie pomyślałam że to pewnie połowa
ciaży zawsze sobie na oko oceniam ;D a tu proszę lutówka ale heca !!!! Ja właśnie w Akpolu kupowałam pieluchy i te
inne pierdołki
Madzia_S
Matka Polka
No...połowa ciąży :laugh: w piatek zaczynamy 36 tydzień. Ale faktycznie twój brzuszek wydał mi sie nieco większy od mojego...
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Karolla będziesz miała Olcie na "Bank" Bo MOja koleżanka z NOrwegi urodziła i miała taki sam brzucholek jak Ty , ale nic się nie przejmuj po porodzie już w ciągu tygodnia zrzuciła 7 Kg A jest grubszej kośći ja Ci gwarantuje że będziesz po porodzie wyglądać wystrzałowo:-) ;D ;D
Podziel się: