reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Dziewuszki, Wasze pokoiki są cudne! Wijemy śliczne gniazdka :)
Nasz maluch nie będzie miał pokoiku tylko kącik - przynajmniej narazie, jak już go przygotujemy ostatecznie to się pochwalę ;D

reklama
remeny my tez kacik mamy dla malego ale meble nie ukrywam dokupowalam z mysla tym ze kiedys bedzie mogl mazac po nich ;-)

Dziewczynki piękne rzeczy macie, Karola cudne te pajacyki i pod nie też zakładasz kaftaniki ? Myślałam że takie z rękawkiem
to już bez kaftanika hmmm ?

Myfcia pokoik masz pikny taki wychuchany, widać że dużo serducha w to włożyłaś ;)

Ja dzisiaj byłam w sklepie i dostałam brakujący element komódki, czyli ten przewijak ;) zapomnieli dać do mebelków
kupiłam jeszcze pieluchy dla małej pampersy i huggisy newborn, patyczki do uszu, termometr w smoczku, szczotke do mycia
butelek, no i pampersy dla siebie ;D takie wkłady poporodowe :)

a to poprawiona już komódka
dscn04682ut.jpg

dscn04693pl.jpg

Karolla, minęłam sie dzisiaj z tobą na schodach w Akpolu. Za późno zajarzyłam, że to ty (demencja ciążowa) :), a nie miałam czasu się cofać, bo musiałam wracać do pracy (pracuję obok).

Karolla no teraz to rzeczywiście mozna przewijać
A pod pajacyki tez wkładałam takie zwykłe białe kaftaniki (wiazane, albo na guziczki przy szyjce) bo te pajace zawsze maja od srodka jakies dziwne zszycia, albo hafty i wydaje mi sie, że drażnia takądelikatną skórke. zresztą i mnie czasami jakieś dziwne zszycie przeszkadza, a co dopiero takiemu maluszkowi.

Karolla i kto to mowi :-) malusia ma jak w pałacyku :-)
ja dzisiaj tez kupilam tez pampersy new baby jakie to malusie (jakies mini ale napisali ze od 3 do 6 kg wiec chyba dobre wzielam nie zauwazylmam ze sa tez new born ale nie wiem czym sie one roznia bo oba sa dla niemowlakow)jutro musze sie spytac znajomej ile pampersow spakowac do torby.....

Madzia_S pisze:
Karolla, minęłam sie dzisiaj z tobą na schodach w Akpolu. Za późno zajarzyłam, że to ty (demencja ciążowa) :), a nie miałam czasu się cofać, bo musiałam wracać do pracy (pracuję obok).

ło matko Madzia a ja pamietam że jak spojrzałam na kobitkę czyli Ciebie to sobie pomyślałam że to pewnie połowa
ciaży zawsze sobie na oko oceniam ;D a tu proszę lutówka ale heca !!!! Ja właśnie w Akpolu kupowałam pieluchy i te
inne pierdołki ;)

reklama
Karolla będziesz miała Olcie na "Bank" Bo MOja koleżanka z NOrwegi urodziła i miała taki sam brzucholek jak Ty , ale nic się nie przejmuj po porodzie już w ciągu tygodnia zrzuciła 7 Kg A jest grubszej kośći ja Ci gwarantuje że będziesz po porodzie wyglądać wystrzałowo:-) :p :p :p ;D ;D ;) ;)

Do góry