reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
:)
Przyjemnych zakupów wszystkim szalejącym po sklepach.A ze sklepowego doświadczenia wiem,że czasami potrafią urodzić sie duuuuże dzeciątka i z rozm.62wyrastaja ekspresowo. :laugh: Nie zapominajmy tez o zastępach babć,cioć,przyjaciółek itd,które zaopatrzą nasze maleństwa w ciuszki (praktyczne prezenty ) ;)

Mi w domku brakuje sosnowej komody dla dziecka do pokoiku i szafy na przedpokuj i na razie na tym się skupiam, natomiast rodzina już pomału chyba szaleje z zakupkami ale po kryjomu przede mną a ja się tylko domyślam i nie daję znać po sobie ;D

Ja sporo ciuszków dostałam od szwagierki bo wiadomo a to ona od kogoś dostała a to kupiła a to my coś tam kupiliśmy i mała już powyrastała więc dała mi sporo w 70% to mała nawet nie chodziła bo nie zdążyła - ja z kolei też mam koleżnkę, która teraz urodziła więc się z nią podzieliłam i tak to działa ;D ;D

No a my dziś po baaaaaardzo długim dniu, ale z super samopoczuciem. Tak szczerze to jakoś nic fajnego dla dzidzi mi dzisiaj w oko nie wpadło.....może szykuja się do sezonu jesiennego? Naprawdę mieliśmy wrażenie totalnych pustek na półkach jakoś..............ale za to kupiliśmy wózeczek DELTIM FOCUS śliczny ze wszystkimi bajerami !!! Od znajomej , więc po duuuuuuuuuużo niższej cenie. Jestem zadowolona :laugh:

Dziś transakcja i oto mamy już wózek DELTIM FOCUS ELEGANCE koloru oliwkowego dla naszej dzidzi. Wszyscy nam gdakali, że to za wcześnie na takie zakupy, ale................Okazja była niesamowita, bo koleżanka wyjeżdza na stałe z kraju i za 350 zł sprzedała nam cały komplet, tzn. głęboki wózek+spacerówkę, całość z bajerami typu torba, pokrowiec,folia, szelki, parasolka :laugh: Oczywiście , żeby nie kusić losu i zamknąć usta naszym mamom, które są przesądne, wózek nie stoi w naszym domu, ale został schowany w garderobie w pracy u męża. To w sumie pierwsze większe zakupy.........no no no ::) ale jest naprawdę OK

Nieeeee , nie spieszyliśmy się :laugh: koleżanka nas poganiała :laugh: bo na stałe wyjeżdza z kraju i sprzedaje różne rzeczy po prostu. Gdyby nie to na pewno jeszcze wózka bysmy nie kupowali, ale już jest i OK ;)

reklama
Jak okazja to trzeba korzystać, więc trzeba było kupić.

Rodzice obiecali kupić stelaż i spacerówkę, gondola w zakresie koleżanki :p

Do góry