reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
:)
Półki już od dłuuuuższego czasu zapełniają się różnymi skarpeteczkami,pajacykami ,śpioszkami itd. i itp.Jak tylko coś słodszego,to siup do szuflady.No i w końcu sie doczekały... ;)

Ja znowu w sobote zrobiłam atak na sklepy i od czasu kiedy dowiedziłam się że ma być córcia (czytaj od piątku) to zakupiłam dwa różowe kompleciki w sam raz na zimę i sukieneczkę !! Mam nadzieje że Julcia nie okarze sie Kacperkiem ;D

A ja wypatzrylam na allegro śliczny kombinezonik na zimę (rozmiar 62), ale zanim się zdecydowałam to ktos juz go sprzątnał :(
a tak swoja drogą to myslicie, że 62 wystarczy do wiosny, czy może lepij 68? Sama nie wiem. Boje sie, że w 68 dzidzia bedzie plywać jak wyjedziemy ze szpitala. Ale tez nie bardzo mam ochote kupwac dwa kombinezoniki na pierwszą zimę.

Karola to zależy od producenta wiem że ciuszki z H&M rozmiar 50 jest zawyżony i Oskarek syn szwagierki miał 55 cm
a ciuszki były lekko za duże ja bym kupiła 62 bo w tym 68 rzeczywiście malenstwo się utopi a jak podrośnie to bedzie już cieplutko
i kombinezon może być za gruby
Ja póki co mam pare ciuszków na 50 właśnie z H&M, część 56 i kilka 62 większych jeszcze nie kupuje!!

ooooooooo! :D widzę że się nieźle rozpędzacie z zakupami :) hehe, ja nic a nic jeszcze nie kupuję, hehe, może jak już remont z głowy to się wybiorę do sklepu z ciuszkami żeby się chociaż orientować :)

Ja mam dobrego doradzcę w postaci Magdy męża siostry to ona mi często mówi na zakupach "zobacz jakie śliczne ale dzidzia bedzie fajnie wyglądać"
i weź tu nie kup sama też mi dała sporo rzeczy wiec mam już dwie szuflady zapełnione ale obiecałam sobie (i mężowi);D że przez 2 miesiące nic nie kupię
hi hi sama w to nie wierzę !!

Karolla problem w tym, że mój synio z rozmiaru 62 wyrósł po miesiącu. a to bedzie marzec, więc pewnie jeszcze zimno. ale może zajrze za jakis czas do wątku dzieci urodzonych z lutym 2005 i tam zapytam doswiadczonym mam co u nich sie sprawdziło

reklama
Do góry