reklama
karola7
Fanka BB :)
A ja wypatzrylam na allegro śliczny kombinezonik na zimę (rozmiar 62), ale zanim się zdecydowałam to ktos juz go sprzątnał
a tak swoja drogą to myslicie, że 62 wystarczy do wiosny, czy może lepij 68? Sama nie wiem. Boje sie, że w 68 dzidzia bedzie plywać jak wyjedziemy ze szpitala. Ale tez nie bardzo mam ochote kupwac dwa kombinezoniki na pierwszą zimę.
a tak swoja drogą to myslicie, że 62 wystarczy do wiosny, czy może lepij 68? Sama nie wiem. Boje sie, że w 68 dzidzia bedzie plywać jak wyjedziemy ze szpitala. Ale tez nie bardzo mam ochote kupwac dwa kombinezoniki na pierwszą zimę.
Karola to zależy od producenta wiem że ciuszki z H&M rozmiar 50 jest zawyżony i Oskarek syn szwagierki miał 55 cm
a ciuszki były lekko za duże ja bym kupiła 62 bo w tym 68 rzeczywiście malenstwo się utopi a jak podrośnie to bedzie już cieplutko
i kombinezon może być za gruby
Ja póki co mam pare ciuszków na 50 właśnie z H&M, część 56 i kilka 62 większych jeszcze nie kupuje!!
a ciuszki były lekko za duże ja bym kupiła 62 bo w tym 68 rzeczywiście malenstwo się utopi a jak podrośnie to bedzie już cieplutko
i kombinezon może być za gruby
Ja póki co mam pare ciuszków na 50 właśnie z H&M, część 56 i kilka 62 większych jeszcze nie kupuje!!
Ja mam dobrego doradzcę w postaci Magdy męża siostry to ona mi często mówi na zakupach "zobacz jakie śliczne ale dzidzia bedzie fajnie wyglądać"
i weź tu nie kup sama też mi dała sporo rzeczy wiec mam już dwie szuflady zapełnione ale obiecałam sobie (i mężowi);D że przez 2 miesiące nic nie kupię
hi hi sama w to nie wierzę !!
i weź tu nie kup sama też mi dała sporo rzeczy wiec mam już dwie szuflady zapełnione ale obiecałam sobie (i mężowi);D że przez 2 miesiące nic nie kupię
hi hi sama w to nie wierzę !!
karola7
Fanka BB :)
Karolla problem w tym, że mój synio z rozmiaru 62 wyrósł po miesiącu. a to bedzie marzec, więc pewnie jeszcze zimno. ale może zajrze za jakis czas do wątku dzieci urodzonych z lutym 2005 i tam zapytam doswiadczonym mam co u nich sie sprawdziło
reklama
Podziel się: