reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

reklama
Karola właśnei te jeansy co mam na sobie maja dokładnei takie same wykonczenie są bardzo wygodne naprawde
mam też jedne portasy z wykończeniem jak typ B ale te wystarczą na krócej bo jeans sie tak nie rozciaga wiec lepiej
kupić model A

Wiem Karola ja się czaję na takie dresy, bo może na allegro ktos je wystawi i bedzie troszkę taniej :) juz kilka razy 9fashion wystawiało przez serwis allegro swoje ciuchy i mieli duzo taniej (20-30 zł) niz na oficjalnej stronce, a co do typu dopasowania to moim zdaniem właśnie typ A jest najlepszy, chociaż nawet nie przymierzałam ;)

no własnie bo ceny mają zabójcze :(

A co wy na to
ci281380arwka1xq.png

Dziewczyny ja już mam za sobą pierwsze zakupy ciążowe.
Kupiłam sukienkę dżinsową ogrodniczkę. Jest bardzo fajna ma regulowane boki i z tyłu gumkę do regulacji.
Myślę, że dam radę chodzić w niej całą ciążę. A jak brzuszek mi podrośnie to kupię sobie sponie i tunikę.

:)
Witam!Ja też jestem na etapi zakupów dla...siebie.A właściwie to mój mąż to robi i jest w tym dobry.Brzuszek chcę pokazywać,więc różne tuniki i ogrodniczki nie dla mnie (chyba że mi sie odmieni),więc mój mężczyzna zakupił mi wczoraj sukienkę,w której super odznacza się brzuszek i fajnioska spódnicę.A co do ubranek dla dzieci i całej reszty tego zamieszania....Moi rodzice od kilku lat prowadzą sklep w tej branży i juz mi sie raczej opatrzyły.I trochę żałuję,że nie wywołują u mnie takiego zachwytu...No chyba,że jakies nowe wzorki ubranek... ;)
Pozdrawiam

reklama
Ja mam ten problem co pewnie większosć dziewczyn że chce jak najdłużej pracować a do pracy trzeba się jakoś po ludzku ubrać no i najlepiej
codziennie coś innego a tu kurcze rzeczy brakuje muszę jakies spódnice zakupić ale niestety wszystko drogie :(
skuszę sie chyba na jakieś kiecki na 9fashion

Do góry