reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy :-)

Wprawdzie to nie zakupy. Ale dzisiaj dostalismy od kolezanki nosidelko do samochodu. Bardzo sie rozczuliłam jak je zobaczyłam - takie maleńkie. Ale jest plusik - bez dzidzi leciutkie. Jak bedzie z "wkladką" to sie okaże za pół roku :laugh: Mam nadzieje, że dam radę unieść - zanosi się , że tak. Stoi więc sobie w pokoiku bo jakoś nie mam serca wynieść do pakamery - przynajmniej na razie. Mały juz wypróbował - spodobalo mu się

reklama
Pytia ja już wiem, że prawdopodobnie będziemy mieli wózeczek DELTIM , bo koleżanka chce sprzedać nam po swoim smyku - tylko nie wiem jeszcze dokładnie jaki rodzaj,tzn. na pewno głęboki + spacerówka, ale nie wiem czy voyager czy tez inny.Na razie koleżanka jest na wakacjach, a na oglądanie mam się umówic na początku września jakoś. Wiem,że jest oliwkowy. Oglądałam na allegro i na stronie deltim podobne i myslę,że są OK :) Moja mama oczywiście ,żę to nie wolno jeszcze kupować, że za wcześnie itp. :( oj te wszystkie przesądy :( :( :( ale co mam przepuścić okazję (znajoma chce za wózek okolo 400 zł, a wiem ,ze zawsze dbała o rzeczy, a ponoć głębokiego prawie nie używała) bo przesądy ??? Jak myślicie dziewczyny.

to jest rzeczywiście okazja :) hmmm, może niech ktoś z rodziny zasponsoruje, żeby okazja nie uciekła, a wózek niech nie stoi u ciebie i dopiero po urodzeniu maluszka się go wyjmie :)

No właśnie misia_q to chyba jest jedyne salomonowe wyjście :laugh: oj ale z tym sponsoringiem to będzie gorzej niestety.........i co teraz...............

aga26tka, nie przejmuj się i kupuj. Jak nie masz sponsora, to kupcie sami i dajcie gdzieś na przechowanie, żeby w domu losu nie kusił ;) A cena naprawde dobra :)

Dziewczynki a słyszałyście jakieś opinie o wozku firmy implast spodobał mi sie bardzo jest tańszy niż Quinny
ale nie wiem czy cena nie przeklada sie na jakośc!!!

Chciałam sobie kupićć takie super spodenki ciążowe co w pasie mają wielką gumę ( a może raczej elastyczny materiał). Wypatrzyłam na internecie ale chciałam je zobaczyć w realu. No więc poszłam do sklepiku dla ciężarówek - przez szybę spodenki widziałam. Ale przez dwa dni sklep zamknięty i żadnej karteczki o urlopie, czy wyjściu. Tak sie nie robi ciężarówkom :mad:

Ja własnie mam na sobie dzisiaj takie jeansy z gumą na brzuch wprawdzie nie jest on jeszcze taki duży i nie naciąga gumy
wiec portki mi trochę z bioderek spadają ;D ale jak do tego nałożę sweterek (wreszcie sie u nas ochłodziło) to jest fajnie
Ja polecam takie portasy wygodne i na długo wystarczą guma sie rozciąga bardzo!!

Też mam już od jakiegoś czasu takie gatki i jestem z nich baaaaaaaaaaaaardzo zadowolona. Polecam gorąco :-)
Co do innych zakupków, to...... mam już całą masę ubranek :-)
Może to dziwne, że zbieram tak wcześnie, ale..... jak się ma taki system dochodów, jak my, to się lepiej zabezpieczyć na przyszłość :-)
Mam więc już sporo rzeczy, tylko pouzupełniać. Zostały grubsze zakupki, kosmetyki etc.

reklama
Do góry