reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

A my dziś mamy malowanko pokoiku dziecięcego i już jutro wszystko powstawiam i mogę zacząć pranko,prasowanko i układanko :-) bo co innego mi pozostało jak nie mogę się na zakupy wypuścić buuuuuuuuuu

reklama
Odbieramy dzisiaj wreszcie lozeczko :-) A te cholerna wersalke zamowilam gdzie indziej i bedzie na piatego (mam nadzieje).
No i mamy zamiar kupic tez dzisiaj materacyk do lozeczka, wypelnienie poscieli, wanienke itp. :-)
Juz sie ciesze na te zakupy, chociaz wiem, ze wlasciwie powinnam zostac w domku, ale.... no wlasnie klania sie moj zakupoholizm ;-)

Kira ja to samo :-) muszę jeszcze kupić parę rzeczy a zakaz wychodzenia brrrrrrrrrrr. Dziś mnie pobolewa troszku to siedzę w domku kołkiem i doglądam malowanka

O przegapilam to, ze napisalam tysiecznego posta :-)
A siedzenie w domku dobijajace ;-(
Sniezek tak sobie ladnie pada, pochodzilabym z pieskiem nad jeziorkiem, a tu siedziec trzeba jak ten kolek w domu ;-(

ja wczoraj byłam z mężem w ikei i kupiliśmy parę rzeczy na wyprzedaży do naszego mieszkanka :) jejku, w końcu zasłonki zamontujemy ;)
no i chyba z tej radości wolnego czasu popiorę troszkę rzeczy, no bo w sumie później nie będę miała czasu tego robić... :)

u mnie piękne widoki za oknem, wszędzie biało... :)
no i dobrze, dzisiaj zamierzam siedzieć w domu bo mówić prawie nie mogę... gardło mni boli, krtań drapie... eh... na miodzie i cytrynce na razie ;) jak i się nie poprawi to do ginki tez nie pójdę...

Kira25 pisze:
O przegapilam to, ze napisalam tysiecznego posta :-)
Gratulacje Kira, okraglutka liczba :)
A u mnie na razie za oknem sloneczko, ale zimno to sie zrobilo i cos mnie tez juz chwycilo za gardlo, bzeram sie miodkiem, mam nadzieje, ze pomoze.

Misia, to sie Sloneczko, kuruj. Zakaz chorowanka. Podziwiam Cie, ze zebralas sie teraz do Ikea, u nas byly podobno takie tlumy, ze odpuscilismy sobie, a tez mielismy w planach jeszcze zakupki :-)

ech wczoraj weszlam do pewnego sklepu i nie moglam sie powstrzymac...zastanawialam sie czy ten pomarancz i roz nie odstraszy ale co tam....
p10001438sz.jpg

reklama
Myfcia, sliczne zakupki. A pomarancz powala (jak kiedys nienawidzilam tego koloru, to w ciazy mi sie cos poprzestawialo w glowie ;-) ). Moj brat tez mial jakies rozowosci i bylo ok. :-)
Przywizlizmy lozeczko :-) Juz nawet poskladane. Mile zaskoczyli mnie dzisiaj. Najpierw cena (mialo kosztowac 350, a zaplacilismy 293), a najbardziej tym, ze w ramach przeprosin za zwloke i opoznienia, a takze nieinformowanie mnie o tym wszystkim, dostalismy prezencik. Cieplutkie, polarkowe spodenki dla malej :-)
Kupilismy tez materacyk, wanienke i "foczke" do wanienki :-)
Jutro dalsza czesc zakupkow. Jak sie troche ogarne z tym wszystkim, to porobie foteczki.

Do góry