reklama
ja mam taki sam plan - co do prania i torby jeszcze musze dokupic kilka drobiazgów - bardziej dla mnie.Powinnam zdążyć ze wszystkim na czas.W sobotę odbieramy materayacyk - przycięty do odpowiedniej wielkości łóżeczka dla Antosi Bo 29 lat temu były nietypowe
aneta998
Fanka BB :)
Blond kołyska cudna
pochwalę się tym co moja mama zrobiła dla wnusia:
a to łóżeczko, które jakoś udało nam się złożyć i wpasować w te nasze ciasne kąty :
ja też piorę ciuszki po świętach i torbę spakuję w połowie stycznia
pochwalę się tym co moja mama zrobiła dla wnusia:
a to łóżeczko, które jakoś udało nam się złożyć i wpasować w te nasze ciasne kąty :
ja też piorę ciuszki po świętach i torbę spakuję w połowie stycznia
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
a ja jade z torba na wigilie ech....poza tym popralam wszytsko jeszcze tylko z 40 pieluch do prasoania mam ale czekam na deske do prasowania bo sie zakicham prasujac to na wersalce ;-)
Misia łożeczko i wogole ciuszki i caly pokoik fajniusie :-)
Misia łożeczko i wogole ciuszki i caly pokoik fajniusie :-)
blond
mama dwoch urwiskow
DZIEWCZYNKI DZIEKUJE ZA KOMPLEMENTY DLA KOLYSKI ONA MA ROZMIARY NORMALNEJ KOLYSKI
JESLI CHODZI O PIENIADZE W NIEMCZECH TO:
DOSTAJE SIE JEDNORAZOWO OD UBEZBIECZENIA ZDEROWOTNEGO
POZNIEJ OD URODZENIA DO POLROKU PO DOSTAJESZ CO MIESIAC 307 euro OD POLROKU ZALEZY ILE KTO ZARABIA BEDA TROSZKE SKROCONE
OPROCZ TEGO CO MIESIAC 154 euro KINDERGELD AZ DO OSIEMNASTEGO ROKU ZYCIA
PRAWDA JEST TEZ TO; ZE JAK SIE NIE MA PRACY ALBO MA SIE MALO PIENIEDZY TO PANSTWO PLACI ZA MIESZKANIE ITP.
ALE NAPRAWDE JESLI CHODZI O DZIECI TO ONI TUTAJ BARDZIEJ DBAJA JAK U NAS W POLSCE
JESLI CHODZI O PIENIADZE W NIEMCZECH TO:
DOSTAJE SIE JEDNORAZOWO OD UBEZBIECZENIA ZDEROWOTNEGO
POZNIEJ OD URODZENIA DO POLROKU PO DOSTAJESZ CO MIESIAC 307 euro OD POLROKU ZALEZY ILE KTO ZARABIA BEDA TROSZKE SKROCONE
OPROCZ TEGO CO MIESIAC 154 euro KINDERGELD AZ DO OSIEMNASTEGO ROKU ZYCIA
PRAWDA JEST TEZ TO; ZE JAK SIE NIE MA PRACY ALBO MA SIE MALO PIENIEDZY TO PANSTWO PLACI ZA MIESZKANIE ITP.
ALE NAPRAWDE JESLI CHODZI O DZIECI TO ONI TUTAJ BARDZIEJ DBAJA JAK U NAS W POLSCE
reklama
Podziel się: