reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Kira ale masz fajnie z tym nadmiarem kaski.....moja mama gada mi do brzusia :-) caluje ech te babcie :-) mam wrazenie ze pod choinka beda rzeczy tez dla malenstwa....
kurcze dziewczyny ja mam jakies schizy osttanio ze wod polodowych mam za malo zawsze mialam taki okrtagly brzuch a teraz moge zobaczyc normalnie krztalty maluszka czasem...

Myfa nie martw sie ja tez widze czasem dupcie małej albo jej nóżki, ilość wód sie zmniejsza
to prawda ale tez dzidzia sie powiększa i to cala filozofia ;)

Myfa, to nie nadmiar ;-) To po prostu lewe pieniazki, ktore wlasciwie powinny zasilic budzet domowy, ale.... zazwyczaj to, co mi wpada ze zdjec, w calosci przeznaczam na inne potrzeby ;-)
A iloscia wod sie nie przejmuj, popieram Karolle :-)

wiecie to chore sama tak tlumaczylam komus - bo to prawda z medycznego punktu widzenia ale ja jakas przewrazliwiona im blizej konca tym czuje coraz wieksza wiez miedzy mna a maluszkiem zaczynam zachowywac sie jak kwoka walczaca o swojego kurczaka ;-)
Wczoraj powalil mnie list z Ministertwa Zdrowia - stralam sie tam o pracke dodam ze to bylo w marcu 2005 roku odpowiedz przyszla teraz szczyty..........brak słow ech

Myfa to normalne, że widac części ciala naszych maleństw. W końcu mają tam już dosyc ciasno. Pamiętasz zdjęcie, które zamiesciła dawno temu Karolla? To ze stópką odciśnietą na brzuszku?

A co do becikowego to też pierwszy raz trzymam kciuki za LPR-em, chociaż to takie nie patriotyczne, bo skąd oni niby wezma na to kase? No a wiecie co z macierzyńskim? Bo ja się już pogubiłam. Najpierw myslałam, że obydwie ustawy już przeglosowane a tu jeszcze senat mad tym głosuje. Tak to jest jak ktoś sie nie zna na ustawodastwie swojego kraju. ;)

reklama
Wiesz co Karola - mi sie wydaje, ze wiedza to raczej nie ma nic do rzeczy :) chociaż istnieje system ustawodawczy to jak widać u nas wciąż wolna amerykanka i czeski film.Więc sie nei przejmuj :)

A wracając do tematu tego wątku - ja wczoraj nabyłam kolejne kilka drobiazgów: body, pajacyki, ceratkę na materacyk, wypełnienie kołderki i rożek kąpielowy :) brakuje mi coraz mniej :)

a jutro malujemy nasza sypialnię - kupiliśmy farby itp no i takie śliczne szablony -kwiatki i motylki żeby naszej Córeczce jej kącik sypialniany uatrakcyjnić :) no i widziałam takie śliczne witrażowe aniołki.... :) next time pędem nabędę bo teraz, kiedy ludzie latają po mieście z obłędem w oczach wcale mi sie nie chce jechać do centrum.

Do góry