reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
Kira ale masz fajnie z tym nadmiarem kaski.....moja mama gada mi do brzusia :-) caluje ech te babcie :-) mam wrazenie ze pod choinka beda rzeczy tez dla malenstwa....
kurcze dziewczyny ja mam jakies schizy osttanio ze wod polodowych mam za malo zawsze mialam taki okrtagly brzuch a teraz moge zobaczyc normalnie krztalty maluszka czasem...
kurcze dziewczyny ja mam jakies schizy osttanio ze wod polodowych mam za malo zawsze mialam taki okrtagly brzuch a teraz moge zobaczyc normalnie krztalty maluszka czasem...
Myfa, to nie nadmiar ;-) To po prostu lewe pieniazki, ktore wlasciwie powinny zasilic budzet domowy, ale.... zazwyczaj to, co mi wpada ze zdjec, w calosci przeznaczam na inne potrzeby ;-)
A iloscia wod sie nie przejmuj, popieram Karolle :-)
A iloscia wod sie nie przejmuj, popieram Karolle :-)
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
wiecie to chore sama tak tlumaczylam komus - bo to prawda z medycznego punktu widzenia ale ja jakas przewrazliwiona im blizej konca tym czuje coraz wieksza wiez miedzy mna a maluszkiem zaczynam zachowywac sie jak kwoka walczaca o swojego kurczaka ;-)
Wczoraj powalil mnie list z Ministertwa Zdrowia - stralam sie tam o pracke dodam ze to bylo w marcu 2005 roku odpowiedz przyszla teraz szczyty..........brak słow ech
Wczoraj powalil mnie list z Ministertwa Zdrowia - stralam sie tam o pracke dodam ze to bylo w marcu 2005 roku odpowiedz przyszla teraz szczyty..........brak słow ech
karola7
Fanka BB :)
Myfa to normalne, że widac części ciala naszych maleństw. W końcu mają tam już dosyc ciasno. Pamiętasz zdjęcie, które zamiesciła dawno temu Karolla? To ze stópką odciśnietą na brzuszku?
A co do becikowego to też pierwszy raz trzymam kciuki za LPR-em, chociaż to takie nie patriotyczne, bo skąd oni niby wezma na to kase? No a wiecie co z macierzyńskim? Bo ja się już pogubiłam. Najpierw myslałam, że obydwie ustawy już przeglosowane a tu jeszcze senat mad tym głosuje. Tak to jest jak ktoś sie nie zna na ustawodastwie swojego kraju.
A co do becikowego to też pierwszy raz trzymam kciuki za LPR-em, chociaż to takie nie patriotyczne, bo skąd oni niby wezma na to kase? No a wiecie co z macierzyńskim? Bo ja się już pogubiłam. Najpierw myslałam, że obydwie ustawy już przeglosowane a tu jeszcze senat mad tym głosuje. Tak to jest jak ktoś sie nie zna na ustawodastwie swojego kraju.
reklama
Wiesz co Karola - mi sie wydaje, ze wiedza to raczej nie ma nic do rzeczy chociaż istnieje system ustawodawczy to jak widać u nas wciąż wolna amerykanka i czeski film.Więc sie nei przejmuj
A wracając do tematu tego wątku - ja wczoraj nabyłam kolejne kilka drobiazgów: body, pajacyki, ceratkę na materacyk, wypełnienie kołderki i rożek kąpielowy brakuje mi coraz mniej
a jutro malujemy nasza sypialnię - kupiliśmy farby itp no i takie śliczne szablony -kwiatki i motylki żeby naszej Córeczce jej kącik sypialniany uatrakcyjnić no i widziałam takie śliczne witrażowe aniołki.... next time pędem nabędę bo teraz, kiedy ludzie latają po mieście z obłędem w oczach wcale mi sie nie chce jechać do centrum.
A wracając do tematu tego wątku - ja wczoraj nabyłam kolejne kilka drobiazgów: body, pajacyki, ceratkę na materacyk, wypełnienie kołderki i rożek kąpielowy brakuje mi coraz mniej
a jutro malujemy nasza sypialnię - kupiliśmy farby itp no i takie śliczne szablony -kwiatki i motylki żeby naszej Córeczce jej kącik sypialniany uatrakcyjnić no i widziałam takie śliczne witrażowe aniołki.... next time pędem nabędę bo teraz, kiedy ludzie latają po mieście z obłędem w oczach wcale mi sie nie chce jechać do centrum.
Podziel się: