reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
haha Klara przezslam szybki kurs jescze w sklepie...ale powiem Ci ze te ze skretnymi osiami to mnie dobijaly a na polskich chodnikach to masakra poza tym cofanie horror.....ten jest na nasze polskie drogi wiec i nauka szybko poszla....
Dzieki Magdusia kolorkiem bardziej podoba mis ei Twoj...ale coz nie bylo takiego :-(

A mi teraz dla laski nie bardzo pasuje ten kolor :-) bo różowy tak sobie wygląda ale co tam nie będę już wybrzydzać ;D ;D ;D. Idę spać bo mnie dziś dziecko zmasakrowało strasznie!!

Myfa, wozeczek ekstra ;-)
My z Emilka dostalysmy przedwczoraj od mojej mamy kocyk do wozeczka i szczoteczke do wloskow. Bylam z mama w sklepie a ona pyta: "Emilka, co chcesz?? Co ci babcia ma kupic?? " Lala z niej niezle. W koncu sama z wlasnej inicjatywy kupila, co kupila :-)
A ja dostalam wczorak kasiorke za zdjecia i wyliczylam, ze moge z niej przechulac 400 zl ;-) Juz mnie korci, ale jakos nie mam konkretnego pomyslu jeszcze ..... Chyba wieczorkiem beda zakupki ;-)

No zobaczymy co dzisiaj z becikowym bedzie albo wszystkie kobitki albo tylko dla najubozszych
fajowo by było tysiaka dosac przyda sie ;)

Kurcze, nie wiedzialam, ze to jeszcze nierozstrzygnieta kwestia. Myslalam, ze juz przeszedl projekt, ze bedzie dodatkowe 500 zl. dla najubozszych, czyli ze dostana tego zasilku lacznie 100. Juz nawet wykombinowalam, ze ja sie jednak zalapie ;-) Tak mamy wszystko pokrecone z papierami, ze okazuje sie, ze by mi sie nalezalo :-) Teraz wedlug dokumentow i na papierze zyjemy za 200 zl. miesiecznie ;-) Hio, hi... moze jeszcze do MOPSu sie przejde ;-) Szkoda tylko, ze oni chodza po domach i sprawdzaja realny stan posiadania ;-) Wtedy byloby smiesznie ;-) I jeszcze pewnie by mnie z posiadanych samochodow rozliczyli .... "Dziwny jest ten kraj...." ;-)

reklama
Kira dzisiaj senat ma głosowac na projektem LPR - czyli dla wszystkich lub za projektem rządu - tylko dla najuboższych
Pierwszy raz w życiu chciałabym by projekt LPR został przyjęty ;D

Do góry