reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
haha Klara przezslam szybki kurs jescze w sklepie...ale powiem Ci ze te ze skretnymi osiami to mnie dobijaly a na polskich chodnikach to masakra poza tym cofanie horror.....ten jest na nasze polskie drogi wiec i nauka szybko poszla....
Dzieki Magdusia kolorkiem bardziej podoba mis ei Twoj...ale coz nie bylo takiego :-(
Dzieki Magdusia kolorkiem bardziej podoba mis ei Twoj...ale coz nie bylo takiego :-(
Myfa, wozeczek ekstra ;-)
My z Emilka dostalysmy przedwczoraj od mojej mamy kocyk do wozeczka i szczoteczke do wloskow. Bylam z mama w sklepie a ona pyta: "Emilka, co chcesz?? Co ci babcia ma kupic?? " Lala z niej niezle. W koncu sama z wlasnej inicjatywy kupila, co kupila :-)
A ja dostalam wczorak kasiorke za zdjecia i wyliczylam, ze moge z niej przechulac 400 zl ;-) Juz mnie korci, ale jakos nie mam konkretnego pomyslu jeszcze ..... Chyba wieczorkiem beda zakupki ;-)
My z Emilka dostalysmy przedwczoraj od mojej mamy kocyk do wozeczka i szczoteczke do wloskow. Bylam z mama w sklepie a ona pyta: "Emilka, co chcesz?? Co ci babcia ma kupic?? " Lala z niej niezle. W koncu sama z wlasnej inicjatywy kupila, co kupila :-)
A ja dostalam wczorak kasiorke za zdjecia i wyliczylam, ze moge z niej przechulac 400 zl ;-) Juz mnie korci, ale jakos nie mam konkretnego pomyslu jeszcze ..... Chyba wieczorkiem beda zakupki ;-)
Kurcze, nie wiedzialam, ze to jeszcze nierozstrzygnieta kwestia. Myslalam, ze juz przeszedl projekt, ze bedzie dodatkowe 500 zl. dla najubozszych, czyli ze dostana tego zasilku lacznie 100. Juz nawet wykombinowalam, ze ja sie jednak zalapie ;-) Tak mamy wszystko pokrecone z papierami, ze okazuje sie, ze by mi sie nalezalo :-) Teraz wedlug dokumentow i na papierze zyjemy za 200 zl. miesiecznie ;-) Hio, hi... moze jeszcze do MOPSu sie przejde ;-) Szkoda tylko, ze oni chodza po domach i sprawdzaja realny stan posiadania ;-) Wtedy byloby smiesznie ;-) I jeszcze pewnie by mnie z posiadanych samochodow rozliczyli .... "Dziwny jest ten kraj...." ;-)
reklama
Podziel się: