reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

reklama
Myfcia, dziekuje. teraz juz nie mam nic do krytykowania :-)
Ten roz jest ekstra!!!!!!!!!!
I u maluszka jak slodko :-)
Ja byc moze bede miala w sobote gotowy pokoik Emilki, to sie tez pochwale :-)
A Ikea, dlka mnie jest super. Bardzo lubie :-) Pod warunkiem, ze sie podchodzi kreatywnie i robi z tego wlasne pomysly :-)

dziekuje dziewczyny...
ja osobiscie mam bardzo zdystansowany stosunek do ikei byl szal na nia...ale meble wcale nie sa takie dobre co poniektore...lubie laczyc a meble z ikei daja duze mozliwosci :-)
Kirra chwal sie koniecznie

Myfa jejku, jak ładnie wszystko zgrałaś, no jak w pudełeczku wszystko ładnie poukładane :) o mamo... i te kolorki! cud, miód i bąbelki!!! bardzo pozytywna energia płynie z Waszego gniazdka :)

Misia dziekuje sloneczko :-) ale jeszcze sa braki duze....sfotografowalam to co juz nadaje sie do pokazania :-)
Kira co do rozu bylam w szoku ze taki wyszedl balam sie jak cholerka bo sami robilismy kolorek z bialej farby i pigmentu - farba miala kolor musu truskawkowego a na scianie jest jak dla mnie super i nie przytlacza a tak sie balam o to bo w zycu tak ciemnego koloru nie mialam poza tym balam sie ze moj ciazowy wymysl bedzie totalna porazka...

Myfka pięknie urządziłaś mieszkanko, a ten róż mnie powalił jejku żałuje że czegoś podobnego nie wymyśliłam
u siebie tylko wszędzie te same kolory :( mebelki śliczne no i jaki porządeczek w domku ;) widac ze nie próżnujesz  ;)

Myfa mieszkanie super, bardzo mi się podoba. :laugh:
Misia Twoje pomysły wózkowe też bardzo fajne, zwróć uwagę, czy da się przekładać rączkę wózka, to jest bardzo ważne, żeby naszym maleństwom nie świeciło słońce w oczka no i żebyśmy my nie musiały przez to wózka ciągnąć tylko pchać.

reklama
Myfa,podpisuje sie pod tym ,co juz zostało powiedziane
mieszkanko rewelacja i kolorki scian super:rózowy i ten delikatny błęit w pokoju malenstwa.

Do góry