reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Prześłiczne zakupki dawajdzie więcej fotek, ja tak lubię oglądać te śliczności ;D

Kira na pocieszenie ci powiem, że ja praktycznie nie wychodzę z domu i zakupy głównie przez internet robię a wiem, ze gdybym pojechała u nas na stadion to bym o połowe taniej niektóre rzeczy kupiła ale cóż nie mam na to siły a nie wyślę nikogo bo sama muszę wybrać ;D

reklama
Śliczności, piękności, cudowności te wszystkie Wasze maleństewka dla bobasków :)
A wanienka - luksusik, ale nie na moje warunki mieszkaniowe niestety.
Od stycznia będę robiła porządki z tym co mam już w domu.
Chyba któregoś dnia policzę ile czego mam i podam do publicznej wiadomości i Kira będzie miała argument, że inni mają więcej, więc powinna koniecznie jeszcze coś dokupić ;)

Dynia, to zapodawaj juz teraz ;-) Moze dostane wtedy kaske na zakupki ;-) Bo na razie to nedza straszliwa.... tzn. calkowity zakaz zakupow dzidziusiowych, chyba, ze na jutrzejszym usg okarze sie, ze beda czworaczki ;-) (bo podobno kazda mniejsza ilosc maluchow wychowalabym spokojnie w tym, co mam ) ;-)
Dobrze, ze czasami z mama mozna na zakupki ;-)

Kira to co zyczyć ci czworaczków? ;)

Ja jutro na obeznanie w cenach laktatorów i sterylizatorów sie wybieram. Jak sie uda to z Czarnulką, ale to sie ma jutro okazać. Na razie pogadałyśmy przez telefon - tez fajnie. ;D

Oj, Karola, dzieki bogu jest jedno ;-) Chociaz na samym poczatku po cichu liczylam na blizniaki ;-)
Czworaczkow to chyba nikomu lepiej nie zyczyc ;-)

Karola7 pozdrów Czarnulkę, mało kiedy się tutaj pojawia.
Nie wiem czy jest, ktoś, kto by się cieszył z czworaczków, przy takim zamieszaniu jakie wywołują człowiek nie ma czasu na nic a już na pewno nie na radość.
Kira specjalnie dla Ciebie spróbuję wieczorem przesegregować i przeliczyć swoje zbiory, gorzej z fotkami będzie. Odkryłam, że moje mieszkanie to ciemna norka, bo zdjecia z telefonu są nieczytelne nawet te w dzień robione :mad: spróbuję wykombinować dodatkowe oświetlenie, żeby cyknąć fotki i jeśli się uda to załączę ;)

Karola7 popatrz na ceny laktatprów w sklepach i na allegro niestety w sklepach są dużo wyższe ten co ja kupiłam za 189 w sklepie widziałam za 255zł ! :(

Karolla własnie ide poogladać z myślą o cenach na allegro. W kazdym mieście (sklepie) są inne ceny, więc sie rozejrzę, a jak bedzie drożej to kupię w styczniu na allegro.
A co do Czarnulki to ona nie ma teraz dostepu do netu bo jest na zwolnieniu.

Właśnie wróciliśmy z Antosiem z zakupków (znowu jutro będzie ciężko wstać) i będziemy się chwalić. Jak przystało na mężczyznę cały dzień kopsał, a wsklepach nawet nie drgnął. Typowe... ;)

A więc:

a6fn.jpg

Kurteczka z polaru z bojówkami - kremik i brąz, rozm 68

b5uf.jpg

Bluzeczka z MM -rozm.68
(aparat mi drgnął i nie chce mi się poprawiać)

c1fn.jpg

Pajacyk z Tygryskiem-rozm. 56 teoretycznie, ale na wielkiego chłopa :) (jestem wielką fanką Kubusia Puchatka, a już zwłaszcza Tygryska)

d9ol.jpg

Pajacyk z MM -niby rozm.50, ale coś mi sie wierzyć nie chcę, żebym takiego małego Słonia urodziła...

e4yt.jpg

I śpioszki z jakimś welurkowym robactwem-rozm.56 ( z bliska pająk jest przyjemniejszy)

A poza tym majteczki trzymające pieluchę (zdjęcia nie robię, bo to dla chłopca krępujące będzie, jak matka publicznie jego garderobe intymną pokaże), skarpetki i niemowlęce kosmetyki różne. Głównie Bambino i Nivea, bo dużo znajomych bobasów ma na Johnsona uczulenie (ja tez miałam), a dla siebie tylko wkładki laktacyjne. Wydałam więcej niż powinnam i mogę i do końca miesiąca jemy płatki kukurydziane :( Ale synkowi nie będę żałować. Najwyżej sobie nic nie kupię.

reklama
Do góry