reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy :-)

Ja niestety ciuszkow w spadku nie mam ;-(
Wszystko kupowane... Ale wiekszosc wyszukuje w sklepach z odzieza uzywana. Maja prawdziwe cudenka za grosze. gdybym to wszystko , co mam, kupila w normalnmych sklepach, juz dawno poszlabym z torbami ;-( A raczej bez ich, bo nawet to by mi sie juz nie ostalo ;-)
I naszedl mnie nowy etap zakupowy :-) Kupowania ciuchow dla siebie na okres po ciazy :-) Takich, zeby latwo bylo cycuszka do karmienia wydostac i zeby zmiescic cialko, ktore zaraz po porodzie na 100% nie wejdzie w wiekszosc tego, co mam z okresu "przedemilkowego" ;-)

reklama
o matko :)

madzia super rzeczy!!! synus bedzie pieknie sie prezentować!!!

dynia ty magazynie ;) hehe niezłe ilości, chyba nawet prać nie będziesz musiała ;)

Też się cieszę, że tyle tego. Od stycznia biorę zwolnienie i będę prać i prasować i składać do pułek. Później na luziku pranie będę robiła wtedy, kiedy mi się zechce, a nie kiedy zbraknie czystych do przebrania ;D ;D ;D

Jejku Madzia piękne masz rzeczy dla synka a co do takich maskotek to witaj w klubie uwielbiam je ;D

Dynia kochana Ty panno masz hurtownie odziezy dzieciecej jak nic 4 kombinezony wow ;D pięknie !
Fajnie że tyle dostałaś!

Ja juz po wolutku piore i prasuje :-)
Tak nienwidze prasowac, ze wole tego nie odkladac na pozniej w iloscicach hurtowych....
Nie zakurza sie do tego czasu, bo wszystko mam poprzykrywane :-)
Piore nawet te wieksze.... Niech juz wszystko czysciutkie i gotowe lezy :-)

To tak jak ja, nie cierpię prasować. Swoje rzeczy dopiero przed założeniem, i to jeśli naprawdę muszę, to prasuję. Myślałam, że może Marka w to obuję, ale kiedy widzę jak on prasuje swoje koszule w kanty na rękawkach to mnie coś trafia. Już wolę pogniecione rzeczy niż w ostre kanty.

Potrka mama znalazła u siebie żelazko i chciała nam dać, ale żadne z nas nie chciało, bo prasowania nie lubimy baaardzo. Piotrek dopóki go nie oświeciłam prasował koszulę z zapiętymi guzikami z przodu :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Jeśli chodzi o prasowanko to nawet moze byc tylko nie daje rady juz stac przy desce by wszystko za jednym sortem wyprasowac
wiec rozkładam sobie na 2-3 godzinki ale te malutkie rzeczy fajnie bedzie prasowac możecie mi podrzucić ;) poprasuje wam
ciuszki dzieciece ;D

Do góry