reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy :-)

eh, chyba wiem o jakiej przypadłości mówisz Madziu ja przy okazji zakupiłam dla siebie następną paczkę wkładek higienicznych... ::)

co do rozmiarówki h&m to wiele osób potwierdza że ich rozmiarówka jest zawyżona, więc ja się nie przejmuję bo faktycznie po przymierzeniu tego kompleciku na 50cm do ciuszków innych firm to wyszedł mi rozmiar 62/68 :)

ale to niebiiesiutkie jest sliczne :) hihi, znam ten sklep, on się mieści we Wrocławiu i osoby chcące zaoszczędzić na przesyłce odbierają towar osobiście :)

reklama
W moim przypadku oszczędność na przesyłce raczej nie wchodzi w grę...Tak mi sie jakoś nie chce brykać z Gdańska do Wrocławia ;). Ale pracuję obok największej chyba w trójmieście hurtowni z artykułami dziecięcymi, więc najpierw tam pójdę, porównam ceny a potem zamówię w necie jesli taniej wyjdzie. Najbardziej przerażają mnie jak do tej pory ceny laktatorów. Bo wózek kupuje babcia, a łóżeczko mam - po moim mężu :) Bogu dzięki w idealnym stanie

Ciuszki piękne śliczności takie no no chyba już czas ażeby zwolnić pólki w szfie....
mi mama chciala kupić już na przyszlość lalkę tą z reklamy Beby coś tam prawie jak dziecko ażebym nie oglądala tych ciuszków tak bez modela

Dziewczyny jakie macie cudne rzeczy uwielbiam na nie patrzec ;) ja wczoraj robiłam prezenty i kupiłam dla naszej Olci
zabawkę z serii Tiny Love mój pierwszy owoc - pomarańczkę, to jest grzechotka, gryzak i zabawka w jednym w srodku ma
nawet trzesącego sie robaczka kurcze mężuś mi zabrał aparat do robo i nie mam jak cyknąć fotki no nic trudno
nacieszę oczy waszymi skarbami ! :laugh:

Misia cudenka,
A ja w weekend przejżałam worek z ubrankami po Matim. znalazłam kilka ubranek, które dostalismy od mojej cioci, takie, których nawet Matus nawet nie załozyl bo już byly za małe. Ale za to teraz bedą jak znalazł. Najbardziej rozbroiłamnie taka malusia czapeczka. ::) Po świetach przywioze worek do domu i zrobie pare fotek.

Ja dostalam emabrgo na zakupy ciuszkowe ;-) Podobno obdzielilabym tym juz trojke ;-)
I smutno mi troszke, bo uwielbiam kupowac rozne roznosci dla malej ....
A Wasze zakupki sliczne. Czekam na dalsza porcje zdjatek. Chociaz Waszymi nabytkami naciesze oczka, jak swoich nowych nie mam ;-)

Kira25 pisze:
Ja dostalam emabrgo na zakupy ciuszkowe ;-) Podobno obdzielilabym tym juz trojke ;-)
I smutno mi troszke, bo uwielbiam kupowac rozne roznosci dla malej ....
A Wasze zakupki sliczne. Czekam na dalsza porcje zdjatek. Chociaz Waszymi nabytkami naciesze oczka, jak swoich nowych nie mam ;-)

ech Kira :) porządek z tym co Ci ciagle nakłada embargo zrób po prostu ;D
ja - ponieważ w tej chwili :mad: mam mały dół finansowy kupuje drobiazgi, które są potrezbne,a kosztują mniej - w ten sposób nie trace przyjemnosci z bieżacych zakupów dla Anotosi :) za to w styczniu jak wyruszę to łooooooooooooooooooooooooo ;D

reklama
Eeeee, Anatres, jak z nim zrobie porzadek, to w ogole bede miala embargo juz na wszystko ;-) Cociaz.... czeka nas powazna rozmowa... i cholera wie, co wymyslimy po niej ;-)

Do góry