reklama
Cynamonka
Fanka BB :)
Moje poporodowe podpowiedzi:
duzo podkladow poporodowych i czesto wymieniac
majtki jednorazowe fajna rzecz
tantum rosa lub zwykla kalia i uzywac!! (ja korzystalam z bidetu bo taka mialam mozliwosc i przez to kazde siusianie juz od poczatku bylo niebolesne)
dobrze miec w szpitalu wygodna koszulke do karmienia, ja bardzo docenilam widzac inne mamy wloczace sie po korytarzu w rozwleczonych podkoszulkach.
duzo podkladow poporodowych i czesto wymieniac
majtki jednorazowe fajna rzecz
tantum rosa lub zwykla kalia i uzywac!! (ja korzystalam z bidetu bo taka mialam mozliwosc i przez to kazde siusianie juz od poczatku bylo niebolesne)
dobrze miec w szpitalu wygodna koszulke do karmienia, ja bardzo docenilam widzac inne mamy wloczace sie po korytarzu w rozwleczonych podkoszulkach.
Pola 30
Fan(ka)
Cynamonka-dzięki za praktyczne podpowiedzi.
Ależ niesamowicie szybko urodziłaś-niebywałe. De lux!!
Ależ niesamowicie szybko urodziłaś-niebywałe. De lux!!
Cynamonka
Fanka BB :)
Luxyann bo ja juz jestem prawie po Szew nie ciagnie, rana wygojona, do kibelka chodze juz spokojnie bez stresu ( najgorszy byl pierwszy raz ). Tylko te hemoroidy nieszczesne... hi hi
babybluesa przezywam momentami z roznych pododow, nie z powodu dzidzi. jednak tak szybko jak przychodzi rownie szybko odchodzi. teraz mam inne problemy. Popekane brodawki i pokarm w niewyobrazalnych ilosciach to dopiero szal a jaki bol ( miodzio ):-)
babybluesa przezywam momentami z roznych pododow, nie z powodu dzidzi. jednak tak szybko jak przychodzi rownie szybko odchodzi. teraz mam inne problemy. Popekane brodawki i pokarm w niewyobrazalnych ilosciach to dopiero szal a jaki bol ( miodzio ):-)
Dzis dostalam chuste premaxx fajna mam nadzieje ze szkrabowi bedzie odpowiadac... bo mamie sie podoba u nas juz chyba wszytko tylko zastanawiam sie czy nie zamalo wkladow tych poporodowych sobie kupilammmmm? okaze sie w praniu Ptysiek bedzie biegal do apteki....
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Kurna, Lucy, a ja poluję na nowy, sportowy rodzaj nosidełka premaxxa, ale oprócz tego, że jest na stronie producenta, nie ma go nigdzie w sprzedaży..
Podziel się: