reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

na alegro tez nie widzialam ale macalm w sklepie chodzi ci o ten co jest dla dzieci powyzej pol roku ten juz usztywniony? czy ten wiazany??

reklama
A ja tak się cieszyłam z tej husty bebelulu a teraz nie wyobrażam sobie póki co tam wsadzić Kubusia. Ginie w niej. Muszę odczekąc kilka tygodni aż podrośnie, bo mam wrażenia że wkładam go do worka na zakupy, hi hi ;-)

POla ja ja widzialam w jednym sklepie w stolicy tam maja rozne wy6nalazki to na targowku jest taki sklep hurtownia i tam chust i innych rzeczy jest mnostwo ale dla mnie on niczym sie nie roznil procz materialu i ilosci kieszonek?? bo premaxx ma tez takie smieszne chusty hinduskie nie widzialam ich na stronie ani w necie na aukcjach tylko tam ale one sa duzo mniej proste w obsudze.... ja pewnie nie dlabym rady sama sie w to zaplatac... a nie mozesz ze strony zamowic??

Lucy, no właśnie tu jest taka paranoja, że nie. To jest strona producenta, a on daje linki do tych, gdzie mozna je kupić. Bylismy w kilku sklepach z prośbą czy mogą sprowadzić ten nowy model, ale nie byli zainteresowani. Odpowiedź brzmiała, że jest to co w sklepie i już. Pierd...im się od tego dobrobytu. O klienta zupełnie sie nie dba, bo i po co? I tak inni kupują...

jesli chodzi o zakupy to ja mialam wczoraj smieszne doswiadczenie :pani pobiegla do hurtowni obok bo u niej skonczyly sie pieluszki a ona miala tansze jakos sie tam dogadala zeby tylko sprzedaz poszla a potem z mama poczlapalam sie do hurtowni z zabawkami nawybieralysmy ze chohco a tu pani mowi ze zakupy tylko powyzej jakiejs kwoty i dupa nie ma sprzedazy a bylam tam wczesniej i kobitka sie usmiechnela i powiedziala ze no wie pani nie powinnam ale jedna czapke za 10zl mi sprzedala stwierdzialam ze teraz blondyne myszy zjedza!!!!:confused2:

Cynamonka a toś mnie zdziwiła z tą chustą, moje dzieciątko nie będzie miało na razie innego środka transportu, nie licząc naszych rąk. My zamierzamy wyściełać chustę kożuszkiem, do tego dzieciak w pajacyku, wydawało nam się, że ledwo się zmieści w tym rynsztunku.

Goralka moze jakwyscielasz chuste kozuszkiem to tak, bo w samej chuscie to zginal mi dzidzus, ale kozuszek jest dosc obszerny wiec powinno zagrac

Chusty bebelu sa mniejsze od tych co kupilysmy z Pola wiec aaz boje sie przymierzac a myslalam ze bede mogal maluszka nosic od zaraz i z nim ze szpitala w tym wyjde?!! a tu plany poszly w niwecz bedzie w foteliku!!:confused2:

reklama
Dziewczyny a co wkładacie do wózka pościel czy śpiworek bo mam dylemat i nie wiem co kupić:tak:
Wydaje mi się ,że lepszy będzie śpiworek z kożuszkiem cieplutki i na zameczki można zapiąc ale może macie jeszcze jakieś inne patenty?

Do góry