reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

na alegro tez nie widzialam ale macalm w sklepie chodzi ci o ten co jest dla dzieci powyzej pol roku ten juz usztywniony? czy ten wiazany??

reklama
A ja tak się cieszyłam z tej husty bebelulu a teraz nie wyobrażam sobie póki co tam wsadzić Kubusia. Ginie w niej. Muszę odczekąc kilka tygodni aż podrośnie, bo mam wrażenia że wkładam go do worka na zakupy, hi hi ;-)

POla ja ja widzialam w jednym sklepie w stolicy tam maja rozne wy6nalazki to na targowku jest taki sklep hurtownia i tam chust i innych rzeczy jest mnostwo ale dla mnie on niczym sie nie roznil procz materialu i ilosci kieszonek?? bo premaxx ma tez takie smieszne chusty hinduskie nie widzialam ich na stronie ani w necie na aukcjach tylko tam ale one sa duzo mniej proste w obsudze.... ja pewnie nie dlabym rady sama sie w to zaplatac... a nie mozesz ze strony zamowic??

Lucy, no właśnie tu jest taka paranoja, że nie. To jest strona producenta, a on daje linki do tych, gdzie mozna je kupić. Bylismy w kilku sklepach z prośbą czy mogą sprowadzić ten nowy model, ale nie byli zainteresowani. Odpowiedź brzmiała, że jest to co w sklepie i już. Pierd...im się od tego dobrobytu. O klienta zupełnie sie nie dba, bo i po co? I tak inni kupują...

jesli chodzi o zakupy to ja mialam wczoraj smieszne doswiadczenie :pani pobiegla do hurtowni obok bo u niej skonczyly sie pieluszki a ona miala tansze jakos sie tam dogadala zeby tylko sprzedaz poszla a potem z mama poczlapalam sie do hurtowni z zabawkami nawybieralysmy ze chohco a tu pani mowi ze zakupy tylko powyzej jakiejs kwoty i dupa nie ma sprzedazy a bylam tam wczesniej i kobitka sie usmiechnela i powiedziala ze no wie pani nie powinnam ale jedna czapke za 10zl mi sprzedala stwierdzialam ze teraz blondyne myszy zjedza!!!!:confused2:

Cynamonka a toś mnie zdziwiła z tą chustą, moje dzieciątko nie będzie miało na razie innego środka transportu, nie licząc naszych rąk. My zamierzamy wyściełać chustę kożuszkiem, do tego dzieciak w pajacyku, wydawało nam się, że ledwo się zmieści w tym rynsztunku.

Goralka moze jakwyscielasz chuste kozuszkiem to tak, bo w samej chuscie to zginal mi dzidzus, ale kozuszek jest dosc obszerny wiec powinno zagrac

Chusty bebelu sa mniejsze od tych co kupilysmy z Pola wiec aaz boje sie przymierzac a myslalam ze bede mogal maluszka nosic od zaraz i z nim ze szpitala w tym wyjde?!! a tu plany poszly w niwecz bedzie w foteliku!!:confused2:

reklama
Dziewczyny a co wkładacie do wózka pościel czy śpiworek bo mam dylemat i nie wiem co kupić:tak:
Wydaje mi się ,że lepszy będzie śpiworek z kożuszkiem cieplutki i na zameczki można zapiąc ale może macie jeszcze jakieś inne patenty?

Do góry