reklama
Pola 30
Fan(ka)
Lucy, ja poluję na ten model:
Prémaxx - NL - Baby-Bag - product overzicht
Prémaxx - NL - Baby-Bag - product overzicht
POla ja ja widzialam w jednym sklepie w stolicy tam maja rozne wy6nalazki to na targowku jest taki sklep hurtownia i tam chust i innych rzeczy jest mnostwo ale dla mnie on niczym sie nie roznil procz materialu i ilosci kieszonek?? bo premaxx ma tez takie smieszne chusty hinduskie nie widzialam ich na stronie ani w necie na aukcjach tylko tam ale one sa duzo mniej proste w obsudze.... ja pewnie nie dlabym rady sama sie w to zaplatac... a nie mozesz ze strony zamowic??
Pola 30
Fan(ka)
Lucy, no właśnie tu jest taka paranoja, że nie. To jest strona producenta, a on daje linki do tych, gdzie mozna je kupić. Bylismy w kilku sklepach z prośbą czy mogą sprowadzić ten nowy model, ale nie byli zainteresowani. Odpowiedź brzmiała, że jest to co w sklepie i już. Pierd...im się od tego dobrobytu. O klienta zupełnie sie nie dba, bo i po co? I tak inni kupują...
jesli chodzi o zakupy to ja mialam wczoraj smieszne doswiadczenie ani pobiegla do hurtowni obok bo u niej skonczyly sie pieluszki a ona miala tansze jakos sie tam dogadala zeby tylko sprzedaz poszla a potem z mama poczlapalam sie do hurtowni z zabawkami nawybieralysmy ze chohco a tu pani mowi ze zakupy tylko powyzej jakiejs kwoty i dupa nie ma sprzedazy a bylam tam wczesniej i kobitka sie usmiechnela i powiedziala ze no wie pani nie powinnam ale jedna czapke za 10zl mi sprzedala stwierdzialam ze teraz blondyne myszy zjedza!!!!
góralka
Fanka BB :)
Cynamonka a toś mnie zdziwiła z tą chustą, moje dzieciątko nie będzie miało na razie innego środka transportu, nie licząc naszych rąk. My zamierzamy wyściełać chustę kożuszkiem, do tego dzieciak w pajacyku, wydawało nam się, że ledwo się zmieści w tym rynsztunku.
Chusty bebelu sa mniejsze od tych co kupilysmy z Pola wiec aaz boje sie przymierzac a myslalam ze bede mogal maluszka nosic od zaraz i z nim ze szpitala w tym wyjde?!! a tu plany poszly w niwecz bedzie w foteliku!!
reklama
emomadzia
Zaangażowana w BB
Dziewczyny a co wkładacie do wózka pościel czy śpiworek bo mam dylemat i nie wiem co kupić
Wydaje mi się ,że lepszy będzie śpiworek z kożuszkiem cieplutki i na zameczki można zapiąc ale może macie jeszcze jakieś inne patenty?
Wydaje mi się ,że lepszy będzie śpiworek z kożuszkiem cieplutki i na zameczki można zapiąc ale może macie jeszcze jakieś inne patenty?
Podziel się: