reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

reklama
Gluszek u nas to chyab juz apozno na takie reklamy my uzbrojone po zeby!! w takie rzeczy wybcz moze wczesniejsze miesiace:confused: :tak:

Może nie wszystkie kupiłyście wózki wielofunkcyjne? My kupilismy gondolke + specerowke ale nie bardzo nam sie mieszcza do naszego wozu. Moze polecicie fajny wozek spacerowy, ktory poradzi sobie w terenie, z fajna amortyzacja i w miare latwo skladajacy sie i mieszczacy w bagazniku? Juz za jaki miesiac trzeba bedzie sie przesiasc a juz sie rozgladam.

Megusek są takie fajne leciutkie spacerówki-parasolki napewno znajdziesz coś ciekawego:tak:my mamy wózek wielofunkcyjny więc nie kupujemy i na dodatek lżejszą jedną spacerówkę po kuzyna synku:tak:

My też powoli przymierzamy się do kupna spacerówki, bo wprawdzie mamy wózek z funkcją spacerówki, ale po pierwsze cięzkie toto jak cholera, po drugie jak załadujemy ten wózek do bagażnika to nic więcej tam się nie zmieści,po trzecie już mi się nie podoba, a po czwarte kólka nam się porozwalały i czasem podczas spacerku odpadają :wściekła/y: .
Ale jaki zakupimy to nie wiem.Mi bardzo się podoba (poza tym jest sprawdzony przez moją bratową) Coneco Traffic Super SPACERÓWKA CONECO TRAFFIC +wys.0zł (182868445) - Aukcje internetowe Allegro
Drugi, który jest dla mnie w porządku to BabyDreams Travel WÓZEK SPACEROWY BABYDREAMS TRAVEL 2007 GRATISY!!! (182515084) - Aukcje internetowe Allegro
Ale może któraś z Was ma na oku coś jeszcze,może jakieś ciekawsze spacerówki ??
A co do dużych kół w spacerówkach, to jest to chyba rzadko spotykane.Nie wiem, tak mi się przynajmniej wydaje, że te kółka w spacerówkach są właśnie takie małe.

Ja mam Voager 005. Wózek-czołg ;-). Ma pompowane koła i dobrze się składa, ale cholerstwo jest ciężkie. Do samochodu zawsze można wyjąć koła.

No tak, niby koła można wyjąć, ale ja sobie tak pomyślałam, że jak będziemy gdzieś jechać i wózek zajmie nam całe miejsce w bagażniku, to co zrobimy z bagażami??No bo jeśli wyjście na cały dzień oznacza zabranie ze sobą miliona rzeczy dla Oliwki (butelki,mleko,herbatka lub soczki,ostatnio jakiś słoiczek z jedzonkiem,pampersy,chusteczki,śliniaczki,conajmnej jedna pielucha tetrowa,ciuszki na zmianę w razie wojny...) no to co to będzie, jak zechcemy wyjechać na tydzień albo dwa??No i do tego nasze rzeczy...Dlatego dla nas spacerówka najlepsza będzie taka, która po złożeniu faktycznie zajmie niewiele miejsca.
Ale w sumie każdy ma inne wymagania :-)

reklama
sciagenie kolek w wozku jest uciazliwe...pozatym ostatnio jak zamocowalismy to jak sie zle wcisnelo odpadaly...echhh wczoraj jak siedzialam z Kuba na balkonie to widzialam jak jakas babcia miala wozek co mu kola odpadaly...ale sie umeczyla na tym spacerze

Do góry