reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

reklama
Gluszek u nas to chyab juz apozno na takie reklamy my uzbrojone po zeby!! w takie rzeczy wybcz moze wczesniejsze miesiace:confused: :tak:

Może nie wszystkie kupiłyście wózki wielofunkcyjne? My kupilismy gondolke + specerowke ale nie bardzo nam sie mieszcza do naszego wozu. Moze polecicie fajny wozek spacerowy, ktory poradzi sobie w terenie, z fajna amortyzacja i w miare latwo skladajacy sie i mieszczacy w bagazniku? Juz za jaki miesiac trzeba bedzie sie przesiasc a juz sie rozgladam.

Megusek są takie fajne leciutkie spacerówki-parasolki napewno znajdziesz coś ciekawego:tak:my mamy wózek wielofunkcyjny więc nie kupujemy i na dodatek lżejszą jedną spacerówkę po kuzyna synku:tak:

My też powoli przymierzamy się do kupna spacerówki, bo wprawdzie mamy wózek z funkcją spacerówki, ale po pierwsze cięzkie toto jak cholera, po drugie jak załadujemy ten wózek do bagażnika to nic więcej tam się nie zmieści,po trzecie już mi się nie podoba, a po czwarte kólka nam się porozwalały i czasem podczas spacerku odpadają :wściekła/y: .
Ale jaki zakupimy to nie wiem.Mi bardzo się podoba (poza tym jest sprawdzony przez moją bratową) Coneco Traffic Super SPACERÓWKA CONECO TRAFFIC +wys.0zł (182868445) - Aukcje internetowe Allegro
Drugi, który jest dla mnie w porządku to BabyDreams Travel WÓZEK SPACEROWY BABYDREAMS TRAVEL 2007 GRATISY!!! (182515084) - Aukcje internetowe Allegro
Ale może któraś z Was ma na oku coś jeszcze,może jakieś ciekawsze spacerówki ??
A co do dużych kół w spacerówkach, to jest to chyba rzadko spotykane.Nie wiem, tak mi się przynajmniej wydaje, że te kółka w spacerówkach są właśnie takie małe.

Ja mam Voager 005. Wózek-czołg ;-). Ma pompowane koła i dobrze się składa, ale cholerstwo jest ciężkie. Do samochodu zawsze można wyjąć koła.

No tak, niby koła można wyjąć, ale ja sobie tak pomyślałam, że jak będziemy gdzieś jechać i wózek zajmie nam całe miejsce w bagażniku, to co zrobimy z bagażami??No bo jeśli wyjście na cały dzień oznacza zabranie ze sobą miliona rzeczy dla Oliwki (butelki,mleko,herbatka lub soczki,ostatnio jakiś słoiczek z jedzonkiem,pampersy,chusteczki,śliniaczki,conajmnej jedna pielucha tetrowa,ciuszki na zmianę w razie wojny...) no to co to będzie, jak zechcemy wyjechać na tydzień albo dwa??No i do tego nasze rzeczy...Dlatego dla nas spacerówka najlepsza będzie taka, która po złożeniu faktycznie zajmie niewiele miejsca.
Ale w sumie każdy ma inne wymagania :-)

reklama
sciagenie kolek w wozku jest uciazliwe...pozatym ostatnio jak zamocowalismy to jak sie zle wcisnelo odpadaly...echhh wczoraj jak siedzialam z Kuba na balkonie to widzialam jak jakas babcia miala wozek co mu kola odpadaly...ale sie umeczyla na tym spacerze

Do góry