reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

Wracając do zakupów to w piątek zaszalałam, swoje konto już do spodu wyczyściłam :wściekła/y:, a teraz czekam na przesyłkę.
Kupiłam w końcu ten fotelik/nosidełko FOTELIKI CONECO PIONEER PLUS + 4 supergratisy !!!! (133567346) - Aukcje internetowe Allegro i pościel 3-el + prześcieradło z falbaną FOTELIKI CONECO PIONEER PLUS + 4 supergratisy !!!! (133567346) - Aukcje internetowe Allegro (wzór 7 z zielono-beżowymi misiami) SLICZNE PRZEŚCIERADŁO Z FALBANĄ,PRZESCIERADŁA (134180526) - Aukcje internetowe Allegro

Marzy mi się jeszcze taki leżaczek BREVI leżaczek BABY ROCKER + daszek+ zabawki (132874270) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ten lezaczek super :-) tez musze sie w cos takiego zaopatrzyc :tak: niedlugo otwieraja u mnie hurtownie z rzeczami dla dzieci i mam zamiar sie tam wybrac moze beda jakies ciekawe promocje ;-)

Dorcia naprwde poszalalas ale to hcyab najprzyjemniejsze zakupy jakie mozemy robic nikt nam nie zazuci rozrzutnosci!! posciel super bardzo ladne rzeczy
a becikowe to wczesniej byl zasilek porodowy i byl dla osob ktore pracowalo jedno z rozdzicow nowo narodzonego dziecka w lodzi 850zl a procz tego jeszce jakies tam dodatki z MOPSu a teraz to sobie zarty robia i tyle!!! laska boska spadla z nieba z tym ich becikowym wkurzja mnie jak zwykle nie ma jakiejs jednosci w prawie zeby wiadomo bylo jak i gdzie i kiedy sa miasta gdzie idzies z aktem urodzenia i dostajesz od reki a sa miasta gdzie czekasz 30dni na przelew na konto i tak mozna ten ich burdelik bez konca krytykowac....:no: :wściekła/y:

Bardzo fajne zakupki Dorota :-) taraz to tylko miec kaske i kupowac dla naszych maluchow.
My tez kupilismy rozne roznosci, np. dwa tyg temu lampe w ikei na sciane co by w nocy miec takie delikatne swiatlo do karmienia. A przescieradlo z falbanka to fajny pomysl (nie widac tej luki miedzy szuflada a materacem), w sklepie nie widzialam a na allegro kupilam PRZEŚCIERADŁO Z FALBANKĄ OD PRODUCENTA (133423342) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze do tego w takim samym wzorze (zyrafki na niebieskim) przybornik na lozeczko u tego smaego sprzedawcy.

Lucyann chyba nie zrozumiałam, wydałaś na podkłady i wkładki (takie higieniczne, dla siebie) 100 zł? Ja zostawiłam w aptece 10 zł i uważam, że jestem zaopatrzona po uszy.

Goralka to bardzo malo ja takie ceratki z wkladem z fizeliny kupilam 10szt po 2,2 wklady takie duze po porodowe 20szt -32zl podpaski 20szt-7,5 majtasy fizelinowe 10par po 3zl wiec troche tego sie nabilo a i tak boje sie czy starczy? :eek: a chcialabym wydac mniej ale mnie siostra nastraszyla ze trzeba teraz sie zaopatrzyc i zeby zostalo niz z brakiemn podpasek w domu wysylac faceta bo nie wiadomo co ci przyniesie wiec poszlo....:dry:

''uwazajcie co bedziecie jesc po porodzie bo nie wszystko wolno :happy:''

Nawiążując do wypowiedzi Ewy2500 to ja zakupuje sobie ciągle mandarynki i śliwki, bo uwielbiam a po porodzie jeść ich nie bede mogła:dry:tym bardziej że moja córka jest alergiczką i obawiam się że synek tez będzie. Zrobiłam też sobie pyszny bigos:-D no i podjadam czasem

marynowane grzybki bo potem to przez jakis czas bede musiała o tym zapomniec:cool2:

Ty podjadasz mandarynki a ja w zeszym tygodniu ugotowalam caly garnek fasolki po bretonsku ---mniammniam nie wiem jak przezyje swieta .. kapusta z grochem grzybowa nie mowiac juz o tlusciutkim karpiu....:eek: :-p chyba sie gdzies z dzieckiem wyprowadze zeby mnie nie korcilo.... wiec zawsze mamy jakis sposob... hihihihihihi

reklama
ja zuzylam po powrocie ze szpitala jakies 5 paczek tych wkladow poporodowych. potem jak juz mniejsze krwawienie bylo, to przerzucialm sie na najzwyklejsze podpaski bella. majtek jednorazowych mialam 10 szt, ale polowa mi zostala, bo uzywalam w sumie tych siateczkowych wielorazowych, a po powrocie do domu zwyklych bawelnianych.

Do góry