reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

Wracając do zakupów to w piątek zaszalałam, swoje konto już do spodu wyczyściłam :wściekła/y:, a teraz czekam na przesyłkę.
Kupiłam w końcu ten fotelik/nosidełko FOTELIKI CONECO PIONEER PLUS + 4 supergratisy !!!! (133567346) - Aukcje internetowe Allegro i pościel 3-el + prześcieradło z falbaną FOTELIKI CONECO PIONEER PLUS + 4 supergratisy !!!! (133567346) - Aukcje internetowe Allegro (wzór 7 z zielono-beżowymi misiami) SLICZNE PRZEŚCIERADŁO Z FALBANĄ,PRZESCIERADŁA (134180526) - Aukcje internetowe Allegro

Marzy mi się jeszcze taki leżaczek BREVI leżaczek BABY ROCKER + daszek+ zabawki (132874270) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
ten lezaczek super :-) tez musze sie w cos takiego zaopatrzyc :tak: niedlugo otwieraja u mnie hurtownie z rzeczami dla dzieci i mam zamiar sie tam wybrac moze beda jakies ciekawe promocje ;-)

Dorcia naprwde poszalalas ale to hcyab najprzyjemniejsze zakupy jakie mozemy robic nikt nam nie zazuci rozrzutnosci!! posciel super bardzo ladne rzeczy
a becikowe to wczesniej byl zasilek porodowy i byl dla osob ktore pracowalo jedno z rozdzicow nowo narodzonego dziecka w lodzi 850zl a procz tego jeszce jakies tam dodatki z MOPSu a teraz to sobie zarty robia i tyle!!! laska boska spadla z nieba z tym ich becikowym wkurzja mnie jak zwykle nie ma jakiejs jednosci w prawie zeby wiadomo bylo jak i gdzie i kiedy sa miasta gdzie idzies z aktem urodzenia i dostajesz od reki a sa miasta gdzie czekasz 30dni na przelew na konto i tak mozna ten ich burdelik bez konca krytykowac....:no: :wściekła/y:

Bardzo fajne zakupki Dorota :-) taraz to tylko miec kaske i kupowac dla naszych maluchow.
My tez kupilismy rozne roznosci, np. dwa tyg temu lampe w ikei na sciane co by w nocy miec takie delikatne swiatlo do karmienia. A przescieradlo z falbanka to fajny pomysl (nie widac tej luki miedzy szuflada a materacem), w sklepie nie widzialam a na allegro kupilam PRZEŚCIERADŁO Z FALBANKĄ OD PRODUCENTA (133423342) - Aukcje internetowe Allegro i jeszcze do tego w takim samym wzorze (zyrafki na niebieskim) przybornik na lozeczko u tego smaego sprzedawcy.

Lucyann chyba nie zrozumiałam, wydałaś na podkłady i wkładki (takie higieniczne, dla siebie) 100 zł? Ja zostawiłam w aptece 10 zł i uważam, że jestem zaopatrzona po uszy.

Goralka to bardzo malo ja takie ceratki z wkladem z fizeliny kupilam 10szt po 2,2 wklady takie duze po porodowe 20szt -32zl podpaski 20szt-7,5 majtasy fizelinowe 10par po 3zl wiec troche tego sie nabilo a i tak boje sie czy starczy? :eek: a chcialabym wydac mniej ale mnie siostra nastraszyla ze trzeba teraz sie zaopatrzyc i zeby zostalo niz z brakiemn podpasek w domu wysylac faceta bo nie wiadomo co ci przyniesie wiec poszlo....:dry:

''uwazajcie co bedziecie jesc po porodzie bo nie wszystko wolno :happy:''

Nawiążując do wypowiedzi Ewy2500 to ja zakupuje sobie ciągle mandarynki i śliwki, bo uwielbiam a po porodzie jeść ich nie bede mogła:dry:tym bardziej że moja córka jest alergiczką i obawiam się że synek tez będzie. Zrobiłam też sobie pyszny bigos:-D no i podjadam czasem

marynowane grzybki bo potem to przez jakis czas bede musiała o tym zapomniec:cool2:

Ty podjadasz mandarynki a ja w zeszym tygodniu ugotowalam caly garnek fasolki po bretonsku ---mniammniam nie wiem jak przezyje swieta .. kapusta z grochem grzybowa nie mowiac juz o tlusciutkim karpiu....:eek: :-p chyba sie gdzies z dzieckiem wyprowadze zeby mnie nie korcilo.... wiec zawsze mamy jakis sposob... hihihihihihi

reklama
ja zuzylam po powrocie ze szpitala jakies 5 paczek tych wkladow poporodowych. potem jak juz mniejsze krwawienie bylo, to przerzucialm sie na najzwyklejsze podpaski bella. majtek jednorazowych mialam 10 szt, ale polowa mi zostala, bo uzywalam w sumie tych siateczkowych wielorazowych, a po powrocie do domu zwyklych bawelnianych.

Do góry