podsumowujac avent najlepszy :-) ja juz mam butelki bo dostalam w prezencie wiec je wyprobuje w razie czego zawsze mozna dokupic tak naprawde bedzie potrzebna tylko jedna na herbatke bo jak bede karmic cycem to inne zbedne
reklama
dorotak
Fanka BB :)
Ja też wczoraj dostałam laktator avet isis i muszę przyznać że dobre wrażenie na mnie wywarł i jestem zadowolona z zakupu, a jak będzie w użyciu to się okarze.
góralka
Kobietki nie mogę dostać siatkowych majtasów jednorazowych, wszędzie tylko te z flizeliny (o ile nie mylę nazwy), może któraś sie orientuje, gdzie sprzedają siatkowe?
Muszę się pochwalić, od wczoraj mamy wiklinowy kosz na dzieciaka, jest cudny, dość spory, ma otwory na dłonie, żeby łatwiej było go przenosić, kosztował zaledwie 50 zł. Popadłam w zachwyt !
Muszę się pochwalić, od wczoraj mamy wiklinowy kosz na dzieciaka, jest cudny, dość spory, ma otwory na dłonie, żeby łatwiej było go przenosić, kosztował zaledwie 50 zł. Popadłam w zachwyt !
dorotak
góralka ja kupiłam sobie siatkowe majtki tylko że wielokrotnego użytku NAJTANIEJ - WIELORAZOWE MAJTKI POPORODOWE hartmann (134986264) - Aukcje internetowe Allegro
góralka
Wielkie dzięki Dorotko, żałuję, że nie zapytałam wcześniej, teraz to juz za późno na akcje wysyłkowe. Dostałam dwie pary takich majtasów i byłam przekonana, że są jednorazowe, no cóż, będę prać i używać na zmianę. Ostatecznie, jak mawia moja położna "trzeba i myć i wietrzyć" hihiihih
Wczoraj przesegregowalam rezczy do spzitala na dwie torby dla dzidzi i dla mnie moj Ptys sie zalamal....
a te majtaski sa moze i fajne ale u nas polozna nie polecala sa nawet takie po cesarce nizej ulozone widzialam z chicco oni tez produkuja takie rzeczy
a te majtaski sa moze i fajne ale u nas polozna nie polecala sa nawet takie po cesarce nizej ulozone widzialam z chicco oni tez produkuja takie rzeczy
Megusek widzisz zaskoczylam cie super ze wreszcie mi sie udalo...hihihihihi
a chyab powinnam kupic wieksza torbe bo ma taka jak wyjerzdzalam gdzies na dwa trzy dni okazalo sie ze zamala!!! tu kocyk tu becik tu dwa reczniki i kaputki i brak miejsca..... musze kupic jeszcze prezwijak bo wczoraj sobie uswiadomilam ze nie mamy!!
a chyab powinnam kupic wieksza torbe bo ma taka jak wyjerzdzalam gdzies na dwa trzy dni okazalo sie ze zamala!!! tu kocyk tu becik tu dwa reczniki i kaputki i brak miejsca..... musze kupic jeszcze prezwijak bo wczoraj sobie uswiadomilam ze nie mamy!!
reklama
Pola 30
Fan(ka)
Hi,hihi. Widzę, że się wszytskie w jednym czasie pakujemy Ja też wczoraj spakowałam torbę. Mam 2-duża z rzeczami dla mnie + wyprawka dla małej, żeby po porodzie przewieźć ją wraz ze mną do hotelu i mała z soczkami, ciastkami, gumami do żucia (jak się zacznie dołożę owoce i batony)-a Wy pomyślałyście o jakimś jedzeniu i czymś do czytania?
W paczce przesłanej przez ubezpieczyciela dostałam 4 opakowania podkładów. 1 ogromniaste-nie wiem, gdzie pomieszczę , 2 duże, acz mniejsze i 1 normale+2pary majtasów siatkowych, ochronne podkłady na łóżko, na materac, zestaw kosmetyków dla dziecka, + do pielęgnacji pępuszka, i inne. Lubię gratisy Choć, to nie taki gratis, bo się jadnak płaci za ubezpieczenia, ale w Polsce też się płaci, i co, dają Wam coś od siebie??
W paczce przesłanej przez ubezpieczyciela dostałam 4 opakowania podkładów. 1 ogromniaste-nie wiem, gdzie pomieszczę , 2 duże, acz mniejsze i 1 normale+2pary majtasów siatkowych, ochronne podkłady na łóżko, na materac, zestaw kosmetyków dla dziecka, + do pielęgnacji pępuszka, i inne. Lubię gratisy Choć, to nie taki gratis, bo się jadnak płaci za ubezpieczenia, ale w Polsce też się płaci, i co, dają Wam coś od siebie??
Podziel się: