reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

podsumowujac avent najlepszy :-) ja juz mam butelki bo dostalam w prezencie wiec je wyprobuje w razie czego zawsze mozna dokupic :happy: tak naprawde bedzie potrzebna tylko jedna na herbatke bo jak bede karmic cycem to inne zbedne :tak:

reklama
Kobietki nie mogę dostać siatkowych majtasów jednorazowych, wszędzie tylko te z flizeliny (o ile nie mylę nazwy), może któraś sie orientuje, gdzie sprzedają siatkowe?
Muszę się pochwalić, od wczoraj mamy wiklinowy kosz na dzieciaka, jest cudny, dość spory, ma otwory na dłonie, żeby łatwiej było go przenosić, kosztował zaledwie 50 zł. Popadłam w zachwyt !

Wielkie dzięki Dorotko, żałuję, że nie zapytałam wcześniej, teraz to juz za późno na akcje wysyłkowe. Dostałam dwie pary takich majtasów i byłam przekonana, że są jednorazowe, no cóż, będę prać i używać na zmianę. Ostatecznie, jak mawia moja położna "trzeba i myć i wietrzyć" hihiihih

Wczoraj przesegregowalam rezczy do spzitala na dwie torby dla dzidzi i dla mnie moj Ptys sie zalamal....
a te majtaski sa moze i fajne ale u nas polozna nie polecala sa nawet takie po cesarce nizej ulozone widzialam z chicco oni tez produkuja takie rzeczy:tak:

takie majtasy to dobra rzecz ja mam jakies 3 pary :-)
przy pauli nie maialam i nosilam sam wklad bez zadnych majtek bo nie pozwolono w szpitalu :dry: i jakos dalo rade :tak:

Wchodze na forum i mysle co ta Lucyna kupila? a ona o majtach ;-)
A ja sie spakowalam w jedna torbe ale mam tam mnostwo reklamowek..w jednej piersze ubranka, w drugiej pampersy i wata itd itp

Megusek widzisz zaskoczylam cie super ze wreszcie mi sie udalo...hihihihihi
a chyab powinnam kupic wieksza torbe bo ma taka jak wyjerzdzalam gdzies na dwa trzy dni okazalo sie ze zamala!!! tu kocyk tu becik tu dwa reczniki i kaputki i brak miejsca..... musze kupic jeszcze prezwijak bo wczoraj sobie uswiadomilam ze nie mamy!!

reklama
Hi,hihi. Widzę, że się wszytskie w jednym czasie pakujemy :) Ja też wczoraj spakowałam torbę. Mam 2-duża z rzeczami dla mnie + wyprawka dla małej, żeby po porodzie przewieźć ją wraz ze mną do hotelu i mała z soczkami, ciastkami, gumami do żucia (jak się zacznie dołożę owoce i batony)-a Wy pomyślałyście o jakimś jedzeniu i czymś do czytania?
W paczce przesłanej przez ubezpieczyciela dostałam 4 opakowania podkładów. 1 ogromniaste-nie wiem, gdzie pomieszczę ;), 2 duże, acz mniejsze i 1 normale+2pary majtasów siatkowych, ochronne podkłady na łóżko, na materac, zestaw kosmetyków dla dziecka, + do pielęgnacji pępuszka, i inne. Lubię gratisy :) Choć, to nie taki gratis, bo się jadnak płaci za ubezpieczenia, ale w Polsce też się płaci, i co, dają Wam coś od siebie??

Do góry