reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

Mi do kupienia pozostał tylko kosz na pieluchy i nosidełko. Reszta jest (tak mi się przynajmniej wydaje, a czas pokaże).
Lucyann, przeraziłaś mnie tym smoczkiem!!
A, przed chwilą dostałam list, że z ubezpieczenia przyślą mi paczkę z rzeczami potrzebnymi przed i po porodzie, taki mini pakiet. Ciekawa jestem, co tam będzie...

reklama
Pola pozazdroscic opieki socjalnej !! a z tym smoczkiem to mialam niezlego stracha .. i naprawde taki przypadek ze ja siedzialam po tym zdazeniu na lozku i ryczalam z pol godziny w srodku nocy dobrze ze synke juz duzy i wyplul i zaczol ryczec !! ale pewnie kazda z nas jeszce nie jeden podony straszek przezyje!! ;-) tak to juz z maluszkami bywa -podsumowanie moje mamy!!!:baffled:
Pola i w koncu nosidelko czy chusta?

ja juz chyba wszystko mam:eek: , wczorj kupilismy grzechotki i pszczolke he he nie wiem dla kogo bardziej dla nas czy dla malutkiej he he ale sprawilo nam to wiele radosci:tak:

Ja też już chyba wszystko mam , a nawet więcej niz potrzeba :-) Tak mi się wydaje. Sprawdzi się w praniu. A propos prania właśnie skończyłam. Konie ci bomba. Teraz wyprasuję wszystko i będę już tylko odpoczywała.
Dziś wykończyłam dzidziusiowy kącik. Komoda pełna, ja nie wiem skąd tyle tych rzeczy :-) .

lucyann niezlego stracha mi napedzilas :szok: ja uzywalam canpola smoczkow (fakt ze ze 3 lata temu )i bylam zadowolona nie mialam zadnych powaznych problemow ale to co napisalas daje do myslenia zreszta na rynku jest pelno firm i napewno cos sie znajdzie
ja wczoraj dostalam zestaw butelek beby nanny nie znam firmy dopiero wyprobuje ale smoczek canpola to juz sama nie wiem moze sama jakis inny kupie :confused:
ja wszystkie rzeczy po pauli mam wyprane i wyprasowane teraz bede dokupywac to czego brakuje :-) kurde ze swimi przygotowaniami jestem lata swietlne za wami :baffled: musze sie streszczac :tak:

Pola a ja wlasnie szykuje do kupienia premaxu tylko odrazu z torba bardzo mi sie podoba ta kombinacja oczywiscie w paseczki .....
zanalazlam aukcje gdzie jest za 110 a torba 40 tylko jeszce troche zwlekam z kupnem moze w przyszlym tygodniu zobaczymy
Ewa ja widzialamta firme w hurtowniach sporo tego tam fakt nie ma ich w marketach moze dlatego nie taka znana
wiesz moze u nas maly mial fatalna noc bo to na wyjezdzie bylo nie ma pojecia ale fakt mielismy doswiadczenie!!! a avent to avent niestey niedlugo cos sie chya z nim pozmienia zobaczymy...!! dystrybutor sie zmienia albo ceny pujda w dol albo na odwrot w gore!!

ja tez polecam avent. dostalam od mojego brata caly zestaw aventu - laktator, podgrzewacz, butelki, pojemniczki do pokarmu i takie muszle laktacyjne do biustonosza. wszystko do siebie pasuje i jest super. moja Ninka najbardziej lubi jesc z tych aventowych butelek :-)

reklama
Do góry