reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

Mi do kupienia pozostał tylko kosz na pieluchy i nosidełko. Reszta jest (tak mi się przynajmniej wydaje, a czas pokaże).
Lucyann, przeraziłaś mnie tym smoczkiem!!
A, przed chwilą dostałam list, że z ubezpieczenia przyślą mi paczkę z rzeczami potrzebnymi przed i po porodzie, taki mini pakiet. Ciekawa jestem, co tam będzie...

reklama
Pola pozazdroscic opieki socjalnej !! a z tym smoczkiem to mialam niezlego stracha .. i naprawde taki przypadek ze ja siedzialam po tym zdazeniu na lozku i ryczalam z pol godziny w srodku nocy dobrze ze synke juz duzy i wyplul i zaczol ryczec !! ale pewnie kazda z nas jeszce nie jeden podony straszek przezyje!! ;-) tak to juz z maluszkami bywa -podsumowanie moje mamy!!!:baffled:
Pola i w koncu nosidelko czy chusta?

ja juz chyba wszystko mam:eek: , wczorj kupilismy grzechotki i pszczolke he he nie wiem dla kogo bardziej dla nas czy dla malutkiej he he ale sprawilo nam to wiele radosci:tak:

Ja też już chyba wszystko mam , a nawet więcej niz potrzeba :-) Tak mi się wydaje. Sprawdzi się w praniu. A propos prania właśnie skończyłam. Konie ci bomba. Teraz wyprasuję wszystko i będę już tylko odpoczywała.
Dziś wykończyłam dzidziusiowy kącik. Komoda pełna, ja nie wiem skąd tyle tych rzeczy :-) .

lucyann niezlego stracha mi napedzilas :szok: ja uzywalam canpola smoczkow (fakt ze ze 3 lata temu )i bylam zadowolona nie mialam zadnych powaznych problemow ale to co napisalas daje do myslenia zreszta na rynku jest pelno firm i napewno cos sie znajdzie
ja wczoraj dostalam zestaw butelek beby nanny nie znam firmy dopiero wyprobuje ale smoczek canpola to juz sama nie wiem moze sama jakis inny kupie :confused:
ja wszystkie rzeczy po pauli mam wyprane i wyprasowane teraz bede dokupywac to czego brakuje :-) kurde ze swimi przygotowaniami jestem lata swietlne za wami :baffled: musze sie streszczac :tak:

Pola a ja wlasnie szykuje do kupienia premaxu tylko odrazu z torba bardzo mi sie podoba ta kombinacja oczywiscie w paseczki .....
zanalazlam aukcje gdzie jest za 110 a torba 40 tylko jeszce troche zwlekam z kupnem moze w przyszlym tygodniu zobaczymy
Ewa ja widzialamta firme w hurtowniach sporo tego tam fakt nie ma ich w marketach moze dlatego nie taka znana
wiesz moze u nas maly mial fatalna noc bo to na wyjezdzie bylo nie ma pojecia ale fakt mielismy doswiadczenie!!! a avent to avent niestey niedlugo cos sie chya z nim pozmienia zobaczymy...!! dystrybutor sie zmienia albo ceny pujda w dol albo na odwrot w gore!!

ja tez polecam avent. dostalam od mojego brata caly zestaw aventu - laktator, podgrzewacz, butelki, pojemniczki do pokarmu i takie muszle laktacyjne do biustonosza. wszystko do siebie pasuje i jest super. moja Ninka najbardziej lubi jesc z tych aventowych butelek :-)

reklama
Do góry