reklama
monikak_80
Fanka BB :)
a o co chodzi z tym mlekiem i kapusta...piszcie kobitki
ja podmywalam sie kora debu i tez fajnie sie goilo jedyny mankament jaki mnie spotkal po porodzie to to ze mi szew jeden zostal i polozna w domu mi sciagala troszke pieklo
monika jak masz zastoje w piersiach jak karmisz to oklada sie je potluczonymi lisciami z kapusty bialej :-) tak mi doradzila plozna w szpitalu i faktycznie troszke pomagalo mylam tez piersi pod ciepla woda to tez ladnie sciagalo jednak najlepszym odciagaczem jes dzidzia troszke boli jak je ale najlepiej odtyka ;-) niestety ja mialam kilka razy takie zastoje i dostawalm goraczki ale to sa te pierwsze trudy pozniej sie wszystko normuje
monika jak masz zastoje w piersiach jak karmisz to oklada sie je potluczonymi lisciami z kapusty bialej :-) tak mi doradzila plozna w szpitalu i faktycznie troszke pomagalo mylam tez piersi pod ciepla woda to tez ladnie sciagalo jednak najlepszym odciagaczem jes dzidzia troszke boli jak je ale najlepiej odtyka ;-) niestety ja mialam kilka razy takie zastoje i dostawalm goraczki ale to sa te pierwsze trudy pozniej sie wszystko normuje
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
ja uzywalam w szptalu szarego mydla i tantum rosa i szybko sie wygoilo. wazne, zeby naprawde czesto sie podmywac w szpitalu. trudno chodzic 5 razy dziennie pod prysznic, wiec ja rozbilam tak: w butelce plastikowej woda wymieszana z tantum rosa i przy kazdym pobycie w toalecie polewalam sobie krocze jak siedzialam na kibelku ;-)
monikak_80
Fanka BB :)
Gufi rada zapisana w pamieci.... dzwonie do domu do kraju po saszetki z tantum rosa....cokolwiek to jest
Witam Gaduly niestey kora farbuje skure tamtum rosa nie jest tanie 10saszetek 24zl a szybko wychodziwiec trzeba bedzie kabinowac ja juz zaopatrzylam sie w podpaski pierwszy raz od chyab 7-8lat a fuj nigdy nie lubilam... nie mowiac juz o okresie a kapuste to ja stosowalam jak sie gdzies obilam dziala sciagajanco i p/zapalnie fajna sparwa i jeszce daje chlodek polecam mam nadzieje ze zastojow w cycach nie bede miec wczoraj bawilam sie laktatorem aventu fajny jets naprawede estetycznie wykonany i jeszce to ze mozna do niego tyle tam pododawac jest fajne sa butelki sa pojemniczki ekstra a smoczki inne bajery tez wygladaj dobrze :-)
avent ma swietne butelki i tego typu rzeczy jest jedna z drozszych firm ale dobra ja polecam tez canpol maja duzy wybor i tez dobre produkty :-)
ja ostatnio sie troche przestraszylam jeszcze tylko miesiac a ja nie mam nic do szpitala musze sie w koncu za to zabrac
ja ostatnio sie troche przestraszylam jeszcze tylko miesiac a ja nie mam nic do szpitala musze sie w koncu za to zabrac
reklama
Ewa mnie canpol troche odstraszyl jestem za polskimi firmami ale smoczki maja fatalne dziecko w nocy go odgryzlo przerazilam sie nie lada no i butelki tez nie sa za dobre bo farbuja ale zawsze mozna cas sobie rade sa napewno bardzo atrakcyjne cenowo... a anvent tez fajna firma troche drozsza ale wiem ze dluzej sluzy a do szpitala to torbe podpakowalam w sobote bo troche czesto mi sie skurcze pojawiaja ale moze za duzo latam na spokojnie mojemu Ptyskowi sie do nikat nie spiszy wiec u nas totalny luzik z tym tematem...!!!;-)
Podziel się: