reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy:):)

a gucio tam, ja się pod oliwą nie podpiszę mimo najszczerszych chęci nie mogłam się nią smarować, bo skóra mnie swędziała, a oliwa naprawdę pierwszej jakości była

reklama
Ja wam dam wesolutko
Megusek co to P mam mi tu znaczyc bunt nie wiem czy mi cos nie na wtykalas kobieto jasniej prosze bo ja juz ciemna masa jestem ......
widzicie co kraj to obyczaj u nas niby jeden a ile pomyslow na smarowanie bobasa zobaczymy ja jeszce bede prbowala stosowac napar z rumianku zmiast chusteczek nawilzanyh wszyscy sie chichraja ze szybko odpadne ale probowac mozna... a co mi tam....!!!!:baffled: :eek: :laugh2:

No wczoraj kupiliśmy kombinezon i jednak w rozm. 68.
Patija ja też jak wyciągłam ciuszki po Wiktorku po prawie dwóch latach też się przeraziłam :eek: jak niektóre zżółkły, w szczególności kaftaniki i body. Ale nastawiłam pranie na 90 stop. i razem z pieluchami ładnie się uprały :tak:.

Widze że dziewczyny w dobrych humorkach :-) :-D

Lucyann i znowu muszę okoniem, położna odradza rumianek, a ona ma matkę i babkę akuszerki więc może warto posłuchać mądrości pokoleń

A co z tym rumiankiem nie tak? teraz to zazylas mnie niezle padne ?
dziala sciagajaco odkazajaco i lagodzi podraznienia ale np. masc rumiankowo nagietkowa do smarowania krocza podobno najlepsza? i co ja mam dzis ze swoja glowa zrobic? chyab urwac... Goralka mam prosbe wyslij mi prosze swoj adresik meilowy mam cos dla ciebie;-)

Lucyann spokojnie ;-) mysle ze sie nie wyspalas ;-)

Co do pupy to te chusteczki do podcierania...mowia ze powinno sie je stosowac jak nie ma sie dostepu do wody. Dorota, doswiadczona mamo czy (takie moze pytanie intymne ;-) Twojego Wiktorka podmywalas takimi?

reklama
Do góry