nineczka
Fanka BB :)
Torbę mam prawie spakowaną, bo większość rzeczy i tak zabiorę w ostatniej chwili (szlafrok, przybory toaletowe, kapcie). Dla Hanutka nie muszę brać właściwie nic oprócz pieluszek i chusteczek nawilżanych no i oczywiście ubranka na wyjście. Kupiłam majtasy jednorazowe, podkłady poporodowe (słyszałam, że dobre są pieluchy bella ale farmaceutka w aptece poradziła mi te podkłady), wkładki laktacyjne i dwie koszule z rozpięciem do pasa. Mam też jeden stanik do karmienia ale nie wiem czy nie będzie za mały (mam już balony jak Dolly Parton). Z drugim powstrzymam się do "po porodzie". Cały czas myślę co by tu jeszcze zabrać...
Co do fotelika samochodowego to już kupiliśmy bardzo tani (ale z atestami) polskiej firmy bodajże "baby design" ( Baby Design ). Do 13 kg, lekki, rączkę można ustawiać na wiele sposobów, np zrobić z niego kołyskę w domu lub zablokować bujanie. Futerał w całości i łatwo zdejmuje się do prania i jest miły w dotyku, ma budkę składaną przeciwsłoneczną i wkładkę dla noworodka. Jak działa sprawdzimy w praniu. Kosztuje 139 zl.
Co do fotelika samochodowego to już kupiliśmy bardzo tani (ale z atestami) polskiej firmy bodajże "baby design" ( Baby Design ). Do 13 kg, lekki, rączkę można ustawiać na wiele sposobów, np zrobić z niego kołyskę w domu lub zablokować bujanie. Futerał w całości i łatwo zdejmuje się do prania i jest miły w dotyku, ma budkę składaną przeciwsłoneczną i wkładkę dla noworodka. Jak działa sprawdzimy w praniu. Kosztuje 139 zl.