reklama
dorotak
Fanka BB :)
My w dalszym ciągu musimy kupić leżaczek, nosidełko do samochodu no i śpiworek/kombinezon , a tak ciężko nam się zebrać, myślałam że dziś pojedziemy ale mój R. coś w niesosie więc pewnie nici z dzisiejszych zakupów, łeee.....
Czekam na moje zakupy z allegro i będę powoli szykować torbę do szpitala, choć to jeszcze czas, ale żeby "choć co było gotowe" . O właśnie przypomniałam sobie jeszcze o wkładkach laktacyjnych ....
Czekam na moje zakupy z allegro i będę powoli szykować torbę do szpitala, choć to jeszcze czas, ale żeby "choć co było gotowe" . O właśnie przypomniałam sobie jeszcze o wkładkach laktacyjnych ....
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Dorotak, śliczny zestawik ciuszków!
Wczoraj byliśmy z moim K. na zakupach... Co prawda wszystko już zakupione zostało na te pierwsze dni, ale sam chciał jeszcze zobaczyć kilka rzeczy... Niestety, popsuł całą atmosferę! Zły humorek dopadł go już chyba w pracy ;-) I komu tu hormony buzują! :-)
Wczoraj byliśmy z moim K. na zakupach... Co prawda wszystko już zakupione zostało na te pierwsze dni, ale sam chciał jeszcze zobaczyć kilka rzeczy... Niestety, popsuł całą atmosferę! Zły humorek dopadł go już chyba w pracy ;-) I komu tu hormony buzują! :-)
M
maja33
Gość
dorotek - swietny zestaw bardzo ladny
to moze i ja sie pochwale wozeczkiem
Mothercare - Mothercare Trenton Deluxe pushchair travel system - Mocha=
a body tez rozpinane bo boje sie ze nie bede umiala niunie w nie ubrac
to moze i ja sie pochwale wozeczkiem
Mothercare - Mothercare Trenton Deluxe pushchair travel system - Mocha=
a body tez rozpinane bo boje sie ze nie bede umiala niunie w nie ubrac
Fajny wozeczek my narzie wzbogacilismy sie w fotelik i wczoraj poszlma kupila sliczny polarowy kocyk (braciszek wybieral);-) Na wozki patrzec nie moge zaden mi sie nie podba jak znalazlam lekiki i sliczny to kosztowal zgadnijcie ile-??? 4500pln szlak mnie trafil a obok stal taki za 500 wiec sie nie spodziewlam szok...!! musze zlozyc lozeczko i poszyc posciel mam fajny materila 100%bawelenka i wsliczne paseczki takie piekne pastele ale kiedy ja to zrobie..?
reklama
Podziel się: