Ja mam takie lozeczko dla starszego jest napewno tak samo wygodne jak drewniane a napewno duzo fajniejsze w uzytkowaniu tylko te miski sa straszne tandetne ale zawsze jakas karuzele mozna zamontowac szybko wyprac i zlozyc jak by sie gdzies jechalo...!! przetestowane i polecam troche tansze od drewnianego wychodzi ja sie oreintowalam i wprawdzie nie gracco ale mozna tkie fajne kupic za 250zl nowe z pelnym wyposazeniem pozytwki i bajery
reklama
Pola 30
Fan(ka)
A to zdjęcia z urządzanie pokoju dla naszej córki Kolory ciut inne, niż w rzeczywistości. Fotki robiliśmy w nocy, przy użyciu lampy...
Mój małżonek od kolegów z pracy otrzymał koszulkę, w której przygotowuje się do czekającej go nowej, życiowej roli. (tłumaczenie napisu na koszulce: "hura, będę tatą")
Mój małżonek od kolegów z pracy otrzymał koszulkę, w której przygotowuje się do czekającej go nowej, życiowej roli. (tłumaczenie napisu na koszulce: "hura, będę tatą")
monikak_80
Fanka BB :)
Pola slicznie!!!! ja rozkladam graty po pokojach wiec wszedzie tego pelno.... a twoj pieknie zorganizowany ! Brawo!
dorotak
monikak_80 mam podobny kojec Graco z usa przysłała mi go poprzednio szwagierka, też używany, ale świetny na wyjazdy, wynosiłam go na pole, długo też stał u mojej mamy, która opiekuje się Wiktorkiem. Wprawdzie nie używałam tej nadstawki bo synio był już więkjszy jak dostałam, ale warto dokonać takiego zakupu. W styczniu byliśmy na weselu i na poprawinach w kącie sali rozłożyliśmy sobie kojec, to Wiktorek po obiedzie spał tam, a muzyka grała hihi... wszyscy się dziwili że tam dziecko śpi.
Pola bardzo ładny pokoik, taki przytulny a podkoszulek przyszłego tatusia kapitalny ;D.
Pola bardzo ładny pokoik, taki przytulny a podkoszulek przyszłego tatusia kapitalny ;D.
monikak_80
Ha! Czyli jednak zakup byl wat zachodu.... dobrze bo juz sie zastanawialam po co ja zagracam chalupe sprzetami ktorych pewnie nie uzyje.
zostalo mi tylko do upolowania krzeselko - takie wysokie do karmienia, monitor z przenosnymi odbiornikami w razie mala placze i torba na pieluchy i butelki i przybory. i tyle- reszta grzecznie czeka na przyjscie malej!
zostalo mi tylko do upolowania krzeselko - takie wysokie do karmienia, monitor z przenosnymi odbiornikami w razie mala placze i torba na pieluchy i butelki i przybory. i tyle- reszta grzecznie czeka na przyjscie malej!
meggi9.11
Polapokoik cudny- Twojej niuni napewno bedzie w nim bosko!!
My narazie czekamy na komode- przewijak, posciel przyszła wczoraj (zamamawialismy na allegro- oczywiscie pomylili kolor- a niech tam i tak ładna). Jak tylko sie urzadzimy to wkleje mebelMoze po wózek jutro pojedziemy- bo dostalismy prezent od mojego taty z usa...i tak stoi i czeka bysmy go sobie zabrali- ale musimy przyjechac po niego osobiscie...200km- moze w ten weeked skoczymy :laugh:ciekawe co wybrał....zawsze miał dziwny gust...ale przejał sie rola dziadka- w koncu to bedzie jego debiut w tej roli!
My narazie czekamy na komode- przewijak, posciel przyszła wczoraj (zamamawialismy na allegro- oczywiscie pomylili kolor- a niech tam i tak ładna). Jak tylko sie urzadzimy to wkleje mebelMoze po wózek jutro pojedziemy- bo dostalismy prezent od mojego taty z usa...i tak stoi i czeka bysmy go sobie zabrali- ale musimy przyjechac po niego osobiscie...200km- moze w ten weeked skoczymy :laugh:ciekawe co wybrał....zawsze miał dziwny gust...ale przejał sie rola dziadka- w koncu to bedzie jego debiut w tej roli!
U nas jeszce wszytko pochowane i narazie mi sie nie spieszy zeby uzadzadc pokuj rozniez dla drugiego szkraba bo mam tylko dwa wczesniej byla to moja slodka sypialnia gdzie 3/4 zajmuje lozko i teraz doszko lozeczko i szafo-komoda jeszce bede musiala kupic taki kominek z szufladami na rzeczy malego wiem jedno straszny kryzys mam teraz egoizm sie tak we mnie odezwal ze ochocho...
Iwona 29
Zaangażowana w BB
Widzę, że niektóre z nas już pracują na pełnych obrotach jesli chodzi o przygotowania pokoju dla dziecka :-)
My jeszcze się wstrzymaliśmy. Po pierwsze - podobny powód co U Ciebie Lucyann - jakoś trudno zrezygnować nam z sypialni, a równiez dysponujemy tylko dwoma pokojami. Po drugie - chyba nie chcę jeszcze patrzeć na puste łóżeczko :-) Chodzić dookoła niego i wypatrywać kiedy pojawi się w nim maleństwo :-) Pomyslimy o tym koło połowy listopada :-)
My jeszcze się wstrzymaliśmy. Po pierwsze - podobny powód co U Ciebie Lucyann - jakoś trudno zrezygnować nam z sypialni, a równiez dysponujemy tylko dwoma pokojami. Po drugie - chyba nie chcę jeszcze patrzeć na puste łóżeczko :-) Chodzić dookoła niego i wypatrywać kiedy pojawi się w nim maleństwo :-) Pomyslimy o tym koło połowy listopada :-)
reklama
to tak jak ja jeszcze nie urzadzilam pokoiku dla malucha ale ciuszki ktore otrzymalam w spadku juz z corcia przebralysmy nie moglam sie powstrzymac :-) a teraz bede musiala zrobic to jeszcze raz bo odpadna wszystkie rozowe ;-) a zakupow juz nie moge sie doczekac mamy plan robic je na przelomie pazdziernika i listopada :-)
Podziel się: