reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

Pola wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ! :-) :* To co ?! koniec bycia dwudziestolatką ;-) :-p :-) trójeczka na poczatek wskoczyła ?! :-)
Ja na seksik cały czas mam ochotkę :-) - tym większą jak pomyslę o połogu , gojeniu ranki i związanej z tym abstynencji :dry: :baffled:

reklama
Pola gratulacje z okazji urodzin, wszystkiego naj, zielonych świateł na skrzyżowaniach, po porodzie małego rozmiaru ubrania, pomyślnego rozwiązania, miłego na dzidzie czekania, dużo mężowego ściskania i co tam tylko sobie życzysz... :-) :-D :wink: :happy:

Pola wszytkiego NAJ---------......:-) :-) co sobie tylko wymyslisz...
a z tymi brodawkami to jest wyzut oksytocyny dlatego !! ale coz mozna chciec a czasem to chodzenie po schodach seks i inne sparwy nie pomoga jak dzidzi sie tam dobrze siedzi.....
Cynamonak ja tez mam szyjke na 1,5cm lekko rozpulchniona czy jak ja tam nazywaja dzidzia glowka w dol i napiera brzuszek nisko ale terminu mi nie przsuneli:confused: zobaczymy ja u siebie staiwam na poczatek listopada koniec pazdziernika:baffled: :-) :-)

A zapomnialam po co zaczelam pisac dzis wchaczylam niezla promocje w tesco zoabaczcie u was Jelp plus plyn do plukania 5kg 1l plynu za 45zl. po przeliczeniu stwiedzilam ze sie oplaca i zakupilam to swinstewko;-) ale na reszte nie moge narazie patrzec...

Ja ostatnio w Geant kupiłam płyn Lovella za jakieś 18zł, półtora litra a godzinę później w hurtowni artykułów dziecięcych widziałam ten sam za 29,00zl. Tu obniżą a tam skroją, cholera jak się trzeba pilnować.

pimboli-blustr.gif
Pimboli_pack.gif
To ja też się dołącze do życzeń urodzinowych dla Poli - gorące buziaki, spełnienia wszystkich marzeń, przede wszystkim (na czasie) szybkiego i bezbolesnego roziązania :-) , obyś zawsze była otoczona wielką miłością od najbliższych Ci osób.

:happy2: No to trzy cztery ...STOOOOOOOOOOOO LAAAAAT STOOOOOOOOO LAAAAAT NIECH ZYJE ZYJE...I JESZCZE JEDEN I JESZCZE RAZ.....a moze po Goralsku?

Pola zycie zaczyna sie w 30 roku zycia. Duzo zdrowia i cierpliowosci w byciu mama! I wszytkiego co masz na liscie zyczen ;-)

POLA kochanie- wszystkiego naj!!!! niech ci sie spelni czego sobie tylko zyczysz....

Co do sexu...eeee troszke to chore ale ja chyba nigdy nie bylam taka "potrzebujaca". I co racja to racja- polog przyniesie za soba 6 tyg. totalnej abstynencji wiec tak na zapas hehehe.....
O tych brodawkach postaram sie pamietac...
Wiecie moja dzidzia to taka jakas "okazyjna".... wyprodukowana na hawajach w czasie wakacji ( 7 marca) , implantacja - calkiem widoczna i czerwona w dniu a wlasciwie w noc moich urodzin - 16 marca. test zrobilam w pierwszy dzionek wiosny..... wiec moze mi sie dzidzi na swieto dziekcynienia jak indyk urodzi heheheh.

reklama
pola wszystkiego najlepszego duzo zdrowka i masy kasy oraz jak najwiecej przespanych nocy jak dzidzia sie urodzi ;-)
ja tez nic nie slyszalam o tym zeby ochraniacz na lozeczko byl niebezpieczny :eek:
co do seksu to mi tez jakos niebardzo sie chce czuje sie tak ociezala ze historia a co do przyspieszania to gdzies wyczytalam ze faktycznie seks w poznej ciazy przyspiesza rozwiazanie
moj gin stwierdzil u mnie rozwarcie na 1 cm jednak wszystko jest zamkniete wiec nie ma nebezpieczenstwa to samo mialam z paula w ciazy wiec chyba tak jakos sie u mnie sklada :-)

Do góry