reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy:):)

W czasach, gdzy jeszcze nawet własne dziecko mi sie nie snilo podsmiewywalam sie z mamusiek, ktore na widok spioszkow w zajaczki potrafily sie zachwycac przez godzine. Teraz sama to rozumiem. Ja wczoraj tez pol dnia spedzilam wybierajac posciel do kolyski. Wygraly pszczolki ale ostro konkurowaly z barankami na niebieskim tle ;D A co, mlody moze i bedzie na początku spal w rozku ale ... moze nie. Trzeba byc przygotowanym. :)

reklama
Niestety wiem z praktyki wielu mam w tym swojej ze na poczatku dziecko spi z mama tylko w dzien jak wam sie uda ukolysac to bedzie drzeamc w lozeczku a posciel faktycznie troche pozniej bo dziecko jest ruchliwe i zaraz bedzie placz jak sie zakopie w takim wielkim koldrzysku ;D my narazie pelen luz z zakupami wozek to ostatecznosc lozeczko moja siostra mam przywizc pod koniec pazdziernika wiec w domku spokuj i ciszzzzzzzza przed burza

lucyann zgadza sie przynajmniej w moim przypadku na poczatku paulinka spala ze mna bo tak wygodniej mi ja bylo karmic zamiast wstawac do lozeczka karmilam mala nie wstajac ;D
tylko w dzien spala w lozeczku i mysle ze jest to super rozwiazanie wygodne bardzo :)

Dziekuje Ewo za poparcie ogladalma dzis rozne wozki inne pakudztwa wiecie ze nie moge na nic sie zdecydowac ;mam chopla na punkcie dzierganej bawelenki batystu takich delikatnych takanin i jest gigantyczny problem a jak sie pytam cxzym farbowane to juz zazwyczaj po minie wychodze ze sklepu,,,,,,najgorzej byc nie...lnym!!!!! ::) :p

a ja z innej beczki....nie moge kupic moich ukochanych butkow trzewiczkow wojasow...wycofali model z produkcji, jak ja akurat zostalam o adidaskach! Kupilam ostatnio piekne buciki, takie do spodni i sukienki i w nich za cholere nie uchodze bo mi nogi puchna. Ale sie zezlilam :mad:

moze jedank nie bedzie tak zle :) znalazlam na sieci i juz mi odpisali ze maja i juz wysylaja..ale bede sie bardziej cieszyc jak je juz bede miala :)

Fajnie, buty to ważna sprawa szczególnie dla kobitek :)Ja muszę przyznać, że na początku lata kupiłam buciki na lekkim obcasiku i z paseczkami z przodu i chodzę w nich non stop. Stopy mi nie puchną wcale. Ważne, że nie trzeba wiązać, bo cięzko się schylić. Boję się chłodniejszych dni ;D
Ale jak w lutym kupilam buty tak do dzis w szafie stoją, bo okazały się nie tyle za ciasne co za małe.

Megusku a jaki to model tak sobie upodobałaś w Wojasie?

reklama
Megusek po tej kaczuszce w logo nie wpadlabym ze chodzisz w Marensach? na ze wzgledu na zawod duzo plaskich biegajacych butkow ale brak takich nie sznorowanych chyba tylko twie pary mokasynkow mi zostaly...boje sie co bedzie z kurtka jak sie zrobi chlodniej bo wszytkie spasowane zadna nie wchodzi na brzuszek ;D trzeba bedzie poszukac... :p ::)

Do góry