reklama
Pola 30
Fan(ka)
A ja właśnie dostałam prezent od męża. Piłka+mata do ćwiczeń+zasłona na oczy do relaksu+"babskie sprężyny" do rozciągania, z promocji za jedyne 9,90 euro. Piłka ok. Maciek na niej skakał, by spróbować czy pode mna nie pęknie i wytrzymała. Jestem dobrej myśli.
Rozpieszcza Cię ten Twój mąż ... ja ostatni prezent jaki dostałam od swojego to olbrzymie wiadro śliwek ( do przesmażenia na konfiturki na zimę ) uroczo prawda ? ;D Ale nie bedę na Niego narzekała , bo kochany jest i tak - duuuuuuużo mi pomaga i cieszę się , że mam MĘŻA , a nie jak niektóre moje koleżanki duże dziecko .
Mnie rozpieszcza kwiatkami i czekoladkami bo w inne sprawy to ciezko u mnie trafic...a Anita mam pytanie czy czasem z Twojego Meza nie wychodzi dziecko? uuu moj Ptys jak mnie czasem potrafi rozweselic jakims infantylnym teksem to zamiast sie zloscic to sie smieje .....chyba w kazdym jest dziecko ja czasem zachowuje sie jak gluptas.... ;D :
jejq .. kwiaty ?? czekoladki ?? tylko na urodzinki , imieninki i inne okazje je widuję ... farciara
a dziecko wychodzi ... , ale w takim pozytywnym znaczeniu - potrafi się cieszyć z drobnostek jak dziecko , a to nielada zaleta , wygłupia się , bawi - aż czasem miło popatrzeć i się przyłączyć - cięszę się tylko , że jest przy tym odpowiedzialny i SAMODZIELNY ! Mam w pracy koleżankę , która ciągle opowiada , ze musiała naszykować męzowi ubranie do pracy , albo odbiera telefony i tłumaczy biedactwu jak ma załatwić ubezpieczenie samochodu , itp. - nie zazdroszczę
hehe ... a'propos dzieci - sama czasem włączam play station 2 i sobie gram
a dziecko wychodzi ... , ale w takim pozytywnym znaczeniu - potrafi się cieszyć z drobnostek jak dziecko , a to nielada zaleta , wygłupia się , bawi - aż czasem miło popatrzeć i się przyłączyć - cięszę się tylko , że jest przy tym odpowiedzialny i SAMODZIELNY ! Mam w pracy koleżankę , która ciągle opowiada , ze musiała naszykować męzowi ubranie do pracy , albo odbiera telefony i tłumaczy biedactwu jak ma załatwić ubezpieczenie samochodu , itp. - nie zazdroszczę
hehe ... a'propos dzieci - sama czasem włączam play station 2 i sobie gram
bpcianek22
Aktywna w BB
W niedzielę byłam na pierwszych zakupowych szalenstwach dla małej - smoczki, przybory toaletowe itp. ale niesamowita frajda kupować to wszystko , na początku października jadę dokupić kosmetyki i pampersy (czyli zestaw kąpielowy) oraz łózeczko(tutaj obciążę portfel moich kochanych rodziców ) oraz resztę rzey dla mamy(podpaski, pizamki, szlafroczek itp.),a później czeka mnie pakowanie torby do szpitala i kobieto do dzieła
Pola 30
Fan(ka)
A mi dzisiaj przywieźli meble dla Majki. Wszytsko stoi w kartonach a ja nie moge sie doczekać przyjazdu męża z pracy i urządzania pokoju. Hurra!! A, tylko cholera wózka nie przywieźli, na niego musimy poczekać jeszcze 2 tygodnie, bo ponoc nowy model i nie mieli na stanie...
reklama
monikak_80
Fanka BB :)
Podziel się: