reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zakupy

Buba chyba zostaje mi kupic stojaca hustawke maly juz miesiac temu wazyl 7,900 a jak te wiszace sa do 11 to szkoda kasy a bujaczek tez juz mam :-D

reklama
a co do ciuszkow tez napadlam sklepy z jesienna kolekcja u siostry w niemczech byly promocje nowych kolekcji i pokupowalam bluzy malemu tylko spodni fajnych nie bylo musze u siebie pochodzic bo jesiennych spodni ma malo;-)

Vici to rzeczywiście lepiej kupić taką wiszącą huśtawkę.
A co do zakupów drogie panie,my tu sie głowimy nad kurtkami,śpiworkami i kombinezonami dla maluchówa moze lepiej pomyśleć o kostiumie kąpielowym bo potem moźe to być towar deficytowy bo w grudniu ma byc podobno 15 stopni a w listopadszie 20;-)

Sliczny ten kojec. Ja wlansie tez sie nad nim zastanawialam, ale moze obedziemy sie bez niego. Na razie u babci sypia na normalnym lozku. Jak zacznie z niego spadac to pomyslimy o kojcu - jak na razie nie ma kaski :-(

BUBA - oby tylko ta prognoza sie sprawdzila, nie przepadam za mrozem, a snieg wystarczy, zeby byl w gorach.
Ale u Ciebie, Vici to niech lepiej bedzie te minus 20 - w marcu wybieramy sie do Austrii na narty, wiec niech tam zima bedzie prawdziwa!
A my klatke dla naszego zwierzaczka (czyli kojec :-)) dostalismy na chrzciny. Jest fajny, bo duzy (kwadrat metr na metr) i niebieski ;-) Na razie stoi zlozony w szafie i czeka, az Norbik zacznie byc bardziej ruchliwy. Poki co mamy Go jeszcze pod kontrola.

reklama
Ja dziś skoczyłam do ciuchbudki i kupiłam Natalce bluzę gapa i bodziaka, oba granatowe i takie fajne spodenki i za to wszytsko zapłaciłam 6,20 wyobrażacie sobie, byłam w szoku :-) ale i szczęsliwa, bo kilka dyszek w zapasie :-)

Do góry