reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

Buba chyba zostaje mi kupic stojaca hustawke maly juz miesiac temu wazyl 7,900 a jak te wiszace sa do 11 to szkoda kasy a bujaczek tez juz mam :-D

reklama
a co do ciuszkow tez napadlam sklepy z jesienna kolekcja u siostry w niemczech byly promocje nowych kolekcji i pokupowalam bluzy malemu tylko spodni fajnych nie bylo musze u siebie pochodzic bo jesiennych spodni ma malo;-)

Vici to rzeczywiście lepiej kupić taką wiszącą huśtawkę.
A co do zakupów drogie panie,my tu sie głowimy nad kurtkami,śpiworkami i kombinezonami dla maluchówa moze lepiej pomyśleć o kostiumie kąpielowym bo potem moźe to być towar deficytowy bo w grudniu ma byc podobno 15 stopni a w listopadszie 20;-)

Sliczny ten kojec. Ja wlansie tez sie nad nim zastanawialam, ale moze obedziemy sie bez niego. Na razie u babci sypia na normalnym lozku. Jak zacznie z niego spadac to pomyslimy o kojcu - jak na razie nie ma kaski :-(

BUBA - oby tylko ta prognoza sie sprawdzila, nie przepadam za mrozem, a snieg wystarczy, zeby byl w gorach.
Ale u Ciebie, Vici to niech lepiej bedzie te minus 20 - w marcu wybieramy sie do Austrii na narty, wiec niech tam zima bedzie prawdziwa!
A my klatke dla naszego zwierzaczka (czyli kojec :-)) dostalismy na chrzciny. Jest fajny, bo duzy (kwadrat metr na metr) i niebieski ;-) Na razie stoi zlozony w szafie i czeka, az Norbik zacznie byc bardziej ruchliwy. Poki co mamy Go jeszcze pod kontrola.

reklama
Ja dziś skoczyłam do ciuchbudki i kupiłam Natalce bluzę gapa i bodziaka, oba granatowe i takie fajne spodenki i za to wszytsko zapłaciłam 6,20 wyobrażacie sobie, byłam w szoku :-) ale i szczęsliwa, bo kilka dyszek w zapasie :-)

Do góry