reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Dori lekarze odradzaja"normalne" chodziki bo mamy za wczesnie dzieci tam wkladaja , ten chodzik-pchacz co znalazlas na allegro jest super a muzyczny ocean ma moja siostra i niestety nie wzbudzil zainteresowania w Victorku moza dlatego ze kolo niego byla zawsze kuzynka starsza o 2 mies juz raczkujaca i on byla bardziej interesujaca dla niego . A wczoraj na zakupy z Jackiem sie wybralismy i kupilismy na zime spiworek pozniej sprobuje zdiecie wkleic (jak mi sie uda bo mam z tym problemy):-(

p9230550ec3.jpg

Krzesełko świetne, tez się nad takiem podobnym zastanawiamy, bo powoli pora na krzesełko, Lidijkaa ile za nie zapłaciłaś?
Śpiworek cudny i w moim ulubionym kolorze ;-) Oj chyba powinnam mieć chłopaka ...;-)

Dziewczyny świetne zakupy, moze też kupię taki ocean muzyczny, śpiworek super właśnie tak jak chcę tylko nie ten kolor - ja chcę różowy ;)

No no super zakupki :-) Bardzo fajny ten chodzik Dori świetny pomysł, my nie mamy zamiaru korzystać ze zwykłego chodzika ale ten jest fajny i może go kupimy :confused: a ten ocean muzyczny jest super, może jakbym dała Karolcie pod coś takiego to by sie nie obracała :confused: Ale niestety chyba brak kaski nie pozwoli nam na takie luksusy :-( chociaż nie jest to specjalnie drogie.

Lidijka krzesełko śliczne i w moim ulubionym kolorze:-) rzeczywiście twój Synek wygląda w nim jak na tronie;-) my mamy bardzo podobne i mówimy na nie "fotel prezesa" Franek tez lubi w nim siedziec a ze mamy je juz jakiś czas to zakumał juz powoli ze to papu w nim sie je.
Vici śpiworek fajowy i bardzo praktyczny.Fez sie nad podobnym zastanawiam bo fajnie ze do fotelika pasuje a moj maly duzo z nami podrozuje wiec bylo by jak znalazl.

reklama
Lidijko zapomniałam napisać że mamy takie samo krzesełko - kupione na allegro, kiedyś wstawiałam fotkę :-) ale powtarzam :tak: Jak na razie Karolinka w nim nie siedzi, bo nie umie jeszcze dobrze siedzieć i wydaje mi się że lepiej póki co karmić ją w nosidełku :tak:

A co do zakupów to my ostanio kupiliśmy magiczny kubek niekapek Aventu, mąż miło mnie zaskoczył bo wyszukał taki śliczny różowy :tak: pomalutku przyzwyczajamy małą do niego, ale nie wiem jak ją namówić żeby z niego piła :confused: to chyba nie bedzie proste, ale to nie ten wątek :dry:

Do góry