reklama
Rybcia_21
Fanka BB :)
ciekawe czy mi wyszło wstawić fotke
Margarett nie ma jak pomyslowosc:-) a nie boisz sie ze mala przeturla Ci sie przez krawedz??
Idzia Wlasnie firme musi sprawdzic mi to znajoma bo foto przyslala o ofirmie zapomniala jak sie dowiem dam znaka:-) urzekl mnie ten kojec bo posluzy dluzej jest ponoc bardzo solidny a poza tym moge odgrodzic psy od malego jak im bedzie zabardzo dokuczal;-)
Idzia Wlasnie firme musi sprawdzic mi to znajoma bo foto przyslala o ofirmie zapomniala jak sie dowiem dam znaka:-) urzekl mnie ten kojec bo posluzy dluzej jest ponoc bardzo solidny a poza tym moge odgrodzic psy od malego jak im bedzie zabardzo dokuczal;-)
Priscilla
Fan(ka)
Super kojec!!
A ja wlasnie kupilam malej lezaczek-bujaczek
Tzn dopiero zamowilam - ma byc za jakies 3 dni
Polowalam jeszcze na sliczny komplecik czapeczka, szaliczek i rekawiczki, ale ktos mnie ubiegl (na allegro)
No i szukam jeszcze krzeselka do karmienia, ale wszystkie sa straaasznie drogie - moze w przyszlym m-cu sobie na nie pozwolimy jesli meble nie przyplyna
A ja wlasnie kupilam malej lezaczek-bujaczek
Tzn dopiero zamowilam - ma byc za jakies 3 dni
Polowalam jeszcze na sliczny komplecik czapeczka, szaliczek i rekawiczki, ale ktos mnie ubiegl (na allegro)
No i szukam jeszcze krzeselka do karmienia, ale wszystkie sa straaasznie drogie - moze w przyszlym m-cu sobie na nie pozwolimy jesli meble nie przyplyna
vici
mama Victor´a & Raphael`a
ja krzeselko do karmienia juz mam ale jeszcze w nim Victor nie siedzi bo czesci z polski zapomnialam wziac i teraz karmie go w lezaczku-bujaczku,jakos trzeba sobie radzic
vici
mama Victor´a & Raphael`a
buba ja widzialam taki kojec w katalogu baby-walz za 160euro
reklama
Podziel się: