reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zakupy

reklama
Margarett nie ma jak pomyslowosc:-) a nie boisz sie ze mala przeturla Ci sie przez krawedz??
Idzia Wlasnie firme musi sprawdzic mi to znajoma bo foto przyslala o ofirmie zapomniala:laugh2: jak sie dowiem dam znaka:-) urzekl mnie ten kojec bo posluzy dluzej jest ponoc bardzo solidny a poza tym moge odgrodzic psy od malego jak im bedzie zabardzo dokuczal;-)

Super kojec!!
A ja wlasnie kupilam malej lezaczek-bujaczek
g59141rc4px0.jpg

Tzn dopiero zamowilam - ma byc za jakies 3 dni :)

Polowalam jeszcze na sliczny komplecik czapeczka, szaliczek i rekawiczki, ale ktos mnie ubiegl (na allegro)

No i szukam jeszcze krzeselka do karmienia, ale wszystkie sa straaasznie drogie - moze w przyszlym m-cu sobie na nie pozwolimy jesli meble nie przyplyna :laugh2:

ja krzeselko do karmienia juz mam ale jeszcze w nim Victor nie siedzi bo czesci z polski zapomnialam wziac i teraz karmie go w lezaczku-bujaczku,jakos trzeba sobie radzic

reklama
Priscilla Super ten lezaczek i jako jedyny chyba na rynku jest do wagi 18kg.Twoja mala napewno bedzie zachwycona:-)Chcielismy taki kupic ale mamy chustawke wiec zrezygnowalismy.

Do góry